Χριστούγεννα στην Αθήνα

Οι καλύτερες ιδέες για γιορτές στην πόλη από τη συντακτική ομάδα του athinorama.gr

Χmas Spirit

Μεσημέρι γιορτινό, jazz θαλασσινό

To μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ανάμεσα στο «Varoulko Seaside» και στο «Cosa Nostra» στο Μικρολίμανο θα βολτάρουν ήχοι jazz.

Varoulko Seaside
Varoulko Seaside

Είναι η πρώτη χρονιά που το «Varoulko» είναι ανοικτό το μεσημέρι της παραμονής Χριστουγέννων και της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και… δεν έχει σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι. Στην ήδη όμορφα στολισμένη, κομψή και φωτεινή σάλα η ατμόσφαιρα τόσο στις 24 όσο και στις 31/12 θα είναι ακόμη πιο γιορτινή, μαζί με τα τραγανά ψαράκια σε φέτες προζυμένιου ψωμιού, το κριθαράκι με καραβίδες και λημνιό κρασί και τις περίφημες αχνιστές πεσκαδρίτσες θα κυκλοφορούν αφρώδεις οίνοι, κουτιά με γλυκάκια-κεράσματα με την υπογραφή του πολύ καλού patissier Δημήτρη Χρονόπουλου και jazzy tunes. Μια jazz μπάντα θα ξεκινήσει να παίζει κάπου μετά τη μία το μεσημέρι στο πεζοδρόμιο ανάμεσα στο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου και στο ατμοσφαιρικό ιταλικό «Cosa Nostra» του Μιχάλη Τάσση, ενώνοντας τους δύο χώρους πάνω στη μαρίνα του Μικρολίμανου εκτός από θαλασσινό και με μουσικό link. Άμα έχει και μια λιακάδα...

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό

Christmas Spirit

αθηνόραμα Χριστούγεννα 2014

Ξεχωριστά events, εμπειρίες, ρεβεγιόν, γιορτινά spots, family θεάματα για να μπείτε στο mood της γιορτής και να ζήσετε τη γιορτινή Αθήνα στα καλύτερά της.

Διαβάστε ακόμα

Χριστούγεννα στην Αθήνα