Χριστούγεννα στην Αθήνα

Οι καλύτερες ιδέες για γιορτές στην πόλη από τη συντακτική ομάδα του athinorama.gr

Θέμα

Pepper's Xmas Party

Από -

Ο Γιώργος Μουχταρίδης, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper 96.6, μας μιλάει για το «τριώροφο» χριστουγεννιάτικο πάρτι που θα κάνει ο σταθμός στο Gazarte τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Το πάρτι μας είναι στις 26 Δεκεμβρίου, ξεκινάει στις 9 το βράδυ και τελειώνει 4.00-4.30 μετά τα μεσάνυχτα. Θέλουμε να μαζευτεί ο κόσμος μας, αυτοί που ακούν το ραδιόφωνό μας και να περάσουμε καλά μια γιορτινή νύχτα – τη δεύτερη μετά τα Χριστούγεννα. Μεγάλο μέρος από το κοινό μας ζει στο εξωτερικό – είναι παιδιά που σπουδάζουν ή εργάζονται εκεί – και είναι εδώ για διακοπές. Οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε και να γνωριστούμε!

Τι προβλήματα ανακύπτουν σε ένα πάρτι με... τριώροφο σχεδιασμό;
Το «τριώροφο» concept έχει κάποιες δυσκολίες συντονισμού, σε σχέση με το ότι πρέπει να κάνεις πράγματα ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς ορόφους, έχει όμως ενδιαφέρον γιατί ο κόσμος μπορεί να κινηθεί σε τρία διαφορετικά επίπεδα και να απολαύσει διαφορετικά πράγματα. Φέτος έχουμε και αρκετά περισσότερα πράγματα και πολύ πιο ιδιαίτερα. Στο ισόγειο του Gazarte, στην αίθουσα των live, το βασικό σχήμα είναι το Pepper’s Girly Heart’s Club Band – κατά το “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” των Beatles – που είναι μια εξαμελής μπάντα και τα εννέα κορίτσια του Pepper που είναι η Ειρήνη Δούκα, η Εστερίνα Κανέλλου, η Idra Kayne, η Αλεξάνδρα Κλάδη, η Δάφνη Λάζου, η Κατερίνα Ντούσκα, η Μαρία Παπάζογλου, η Ειρήνη Σκυλακάκη και η Μαριέττα Φαφούτη, δηλαδή τα κορίτσια που παίζουν κατά κόρον στα ραδιόφωνα. Κάθε μία θα πει από τέσσερα τραγούδια – δύο δικά της και δύο άλλα.

Στον dance τομέα τί γίνεται;
Φέρνουμε ότι πιο χοτ υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο του φάνκι ήχου, δυο DJ’s από τη Μεγάλη Βρετανία που λέγονται The Allergies. Είναι από τα πολύ καλά και δυνατά ονόματα αυτού του χώρου που έχουν μεγάλη γκέλα στο ραδιόφωνο. Θα παίξουν από τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα. Παράλληλλα όμως θα έχουμε και πάλι κάποιες προβολές – έτσι όταν κάποιος θέλει να «αποσυμπιεστεί» από το πάρτι μπορεί να μπει στο σινεμά του Gazarte και να δει το live του Robbie Williams, ένα live της Norah Jones από το 2004 και έχουμε και μια συνεργασία με το κινηματογραφικό site flix που θα μας ετοιμάσει μια ώρα με μουσικά αποσπάσματα από κινηματογραφικές ταινίες των ‘30’s και ‘40’s.

Πάμε λίγο πιο πάνω;
Στον 1ο όροφο θα έχουμε guest DJ’s, τον Νίκο και τον Κωστή Μαραβέγια καθώς, βέβαια, και τους παραγωγούς του σταθμού μας. Και στο rooftop, θα έχουμε ένα τζαζ σχήμα με την νέα τραγουδίστρια Ελένη Βαλέντη καθώς και το κουαρτέτο των Vanilla Swing που θα παίξει rock ‘n’ roll των ‘50’s Είναι κάπως πιο ρετρό η ατμόσφαιρα!

Έχετε κάνει και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού σας αυτές τις μέρες;
Το πρόγραμμα του ραδιοφώνου μας δεν αλλάζει ιδιαιτέρως λόγω Χριστουγέννων. Αυτή είναι πια μια νοοτροπία κάπως passé! Φυσικά, υπάρχουν κάποια τραγούδια χριστουγεννιάτικα ή πιο γιορτινά κομμάτια που μπαίνουν στο πρόγραμμά μας, όμως η μουσική του Pepper δεν θα είναι διαφορετική στις γιορτές από ότι ήταν ένα μήνα πριν. Εξάλλου είναι και το γενικότερο κλίμα – ακόμα και ο καιρός – που δεν σου δίνει ιδιαίτερη «κάψα» για τα χριστουγεννιάτικα! Πάντως, σε ότι αφορά το πάρτι, θα έχουμε ζωντανή αναμετάδοση από το live.

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό

Σχετικά Θέματα

Christmas Spirit

αθηνόραμα Χριστούγεννα 2014

Ξεχωριστά events, εμπειρίες, ρεβεγιόν, γιορτινά spots, family θεάματα για να μπείτε στο mood της γιορτής και να ζήσετε τη γιορτινή Αθήνα στα καλύτερά της.

Διαβάστε ακόμα

Χριστούγεννα στην Αθήνα