Οδηγός Θεάτρου

Φίλτρα οδηγού Θεάτρου

!
Θέμα
«Εκκλησιάζουσες»: 12 tips προτού δείτε τον Γιάννη Μπέζο ως Πρόεδρο της Βούλης!

«Εκκλησιάζουσες»: 12 tips προτού δείτε τον Γιάννη Μπέζο ως Πρόεδρο της Βούλης!

Μεταμορφωμένος σε… Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Γιάννης Μπέζος ερμηνεύει την Πραξαγόρα και σκηνοθετεί τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη που παίζονται από το Εθνικό Θέατρο στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου στις 31/7 και 1/8. Δείτε όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε πριν την κάθοδό σας στην Αργολίδα.

Συνέντευξη
Ανδρέας Φλουράκης: «Ο κυνισμός σνομπάρει την ελπίδα»

Ανδρέας Φλουράκης: «Ο κυνισμός σνομπάρει την ελπίδα»

O βραβευμένος συγγραφέας μοιάζει να εκφράζει το συλλογικό εθνικό αίτημα με το έργο «Θέλω μια χώρα» που ανεβαίνει από τη Μαριάννα Κάλμπαρη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών με 65 νέους ηθοποιούς και εκλεκτούς guest stars τη Ρένη Πιττακή, μετανάστες, ξένους επισκέπτες και μικρά παιδιά!

Αθηνόραμα Club
Μια τρελή-τρελή κωμωδία με 50%

Μια τρελή-τρελή κωμωδία με 50%

Στη μοναδική αυλή του θεάτρου Χυτήριο θα βρεθούν τα μέλη του Αθηνόραμα Club για να δουν σε προνομιακή τιμή την κωμωδία «BAM - BAM!» με τους Άβα Γαλανοπούλου, Βασίλη Κούκουρα, Αργύρη Αγγέλου, Θωμαίδα Ανδρούτσου και Σοφία Βογιατζάκη.

Summer in the city
«ΒΑΜ ΒΑΜ»: Καυτή κωμωδία  στο Χυτήριο

«ΒΑΜ ΒΑΜ»: Καυτή κωμωδία στο Χυτήριο

Η Άβα Γαλανοπούλου, ο Αργύρης Αγγέλου, η Θωμαΐς Ανδρούτσου, η Σοφία Βογιατζάκη, η Κατερίνα Δημητρόγλου, η Χρύσα Κλούβα, ο Βασίλης Κούκουρας, ο Αντώνης Κρόμπας αλλά και ο Νίκος Αναδιώτης σε πρώτη θεατρική εμφάνιση δοκιμάζουν τα όρια του γάμου, της φιλίας και της προσωπικής γαλήνης αυτό το καλοκαίρι.

Summer in the city
«Χωρίζουμε Λέμε…»: Θερινή επιθεώρηση  από τους Ρήγα-Αποστόλου

«Χωρίζουμε Λέμε…»: Θερινή επιθεώρηση από τους Ρήγα-Αποστόλου

Το Θέατρο Αθηνά έχει ανοίξει την οροφή του και με τον αέρα του θερινού spot μας περιμένει σε μια αλλιώτικη επιθεώρηση, γραμμένη από ένα συγγραφικό δίδυμο που ξέρει πώς να μας κάνει να γελάμε, τους Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Summer in the city
«Νεράιδα» στη λίμνη

«Νεράιδα» στη λίμνη

Η σκηνοθέτις και conceptual artist Φρόσω Λύτρα βάζει και φέτος τη «Νεράιδα» της να βουτήξει στα νερά της μικρής Λίμνης Βουλιαγμένης για να δροσίσει το φλογερό πάθος της για έναν θνητό στην παράσταση που ανεβαίνει σε διασκευή της Ζέτης Φίτσιου με νέα ερμηνευτική ομάδα.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Θέατρο στο Αρχείο Θεμάτων