Χριστούγεννα στην Αθήνα

Οι καλύτερες ιδέες για γιορτές στην πόλη από τη συντακτική ομάδα του athinorama.gr

Check it out

Xmas Shop Hop: ένα pop up store στην καρδιά της πόλης

Τριάντα mini καταστήματα με επιλεγμένα είδη από τις συλλογές τους βρίσκουν στέγη στον πολυχώρο The Loft by Collage αυτό το Σαββατοκύριακο (20 και 21/12). Το αποτέλεσμα; Ένα pop-up κατάστημα στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης.


Ο πρώτος όροφος του Collage (Καπνικαρέας 3) δίνει την ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές που δεν έχουν το δικό τους χώρο και διαθέτουν τα προϊόντα τους κυριώς μέσω ίντερνετ να προβάλουν τις δημιουργίες τους. Χρίστουγεννιάτικα είδη σπιτιού από το AGA-P, προϊόντα ομορφιάς από το Thank you cosmetics, ρούχα από το Nofashionway.com, το Crochelle και το KLING, χυμοί από το Verve Juices, κοσμήματα από AgSquare είναι μόλις μερικά από τα είδη που θα βρείτε στις 20 και 21/12 από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Στο χώρο ακόμα θα έχουν την δικιά τους γωνιά οι άνθρωποι πίσω από την ηλεκτρονική πλατφόρμα moirazomai.gr για να σας ενημερώσουν για τη δράση τους αλλά και να σας κατευθύνουν με τη σειρά τους να βοηθήσετε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Christmas Spirit

αθηνόραμα Χριστούγεννα 2014

Ξεχωριστά events, εμπειρίες, ρεβεγιόν, γιορτινά spots, family θεάματα για να μπείτε στο mood της γιορτής και να ζήσετε τη γιορτινή Αθήνα στα καλύτερά της.

Διαβάστε ακόμα

Χριστούγεννα στην Αθήνα