Χριστούγεννα στην Αθήνα

Οι καλύτερες ιδέες για γιορτές στην πόλη από τη συντακτική ομάδα του athinorama.gr

Xmas

3 ιδέες για δώρα με άποψη

Από -

Hellenic Art & Design: Καινούργια… αστέρια στο πλακιώτικο μαγαζάκι (Χαιρεφώντος 10, 2103223064) και τι να πρωτοδιαλέξεις: τα κουκλάκια-τάρανδοι της pen., τα χειροποίητα φωτιστικά του Γ. Συρίγου, το πάνινο κουτί-σπιτάκι της Τζ. Καλυβά, τα υπέροχα χάρτινα κοσμήματα για το δέντρο της Τ. ελ Χορ, το έξυπνα ρετρό ημερολόγιο του Χρ. Λιάλιου; Για όλους έχει κάτι, ακόμα και με € 1!
Xmas hop shop: Απίθανες ξύλινες τσάντες για την κολλητή, ωραία ρουχαλάκια για τα παιδιά μας, ανδρικά και γυναικεία ρούχα κι αξεσουάρ για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν, αλλά και τρόφιμα και είδη σπιτιού. Όλα με την υπογραφή νέων δημιουργών, στις 20-21/12 μας περιμένουν σε μια βόλτα στο The Loft by Collage (Καπνικαρέας 3 & Ερμού, 1ος όροφος).
The meet market: Χρηστικά ή διακοσμητικά, φορέσιμα ή για το σπίτι, σύγχρονα αλλά και vintage: όρεξη να ΄χεις και κάτι θα βρεις στους 120 (και βάλε) πάγκους. Στις 21-23/12 έρχονται στην Αθηναϊδα (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός) σε κλίμα γιορτινό, με μουσικές και χορό, παιδικές δραστηριότητες αλλά και εργαστήρια οριγκάμι και ραπ.

Christmas Spirit

αθηνόραμα Χριστούγεννα 2014

Ξεχωριστά events, εμπειρίες, ρεβεγιόν, γιορτινά spots, family θεάματα για να μπείτε στο mood της γιορτής και να ζήσετε τη γιορτινή Αθήνα στα καλύτερά της.

Διαβάστε ακόμα

Χριστούγεννα στην Αθήνα