Δεκαεπτά (17)

Το ιστορικό μπαρ-ρεστοράν, η ιστορία του οποίου ξεκίνησε στη Βουκουρεστίου και συνεχίζεται στη Λυκαβηττού, μπλέκει στη σάλα του το διακοσμητικό στιλ των ’70s-’90s με διαχρονικά κλασικά στοιχεία, όπως χρυσές γύψινες μπορντούρες, πίνακες, βιτρό, χρυσά κολονάκια, αντικέ πολυθρόνες με δερμάτινη ταπετσαρία…Με σύγχρονη ελληνική κατεύθυνση κι εμφανείς κάποιες παραδοσιακές αφετηρίες, ενώ τα μεσημέρια πέρα από τα ψαγμένα πιάτα του καταλόγου χαίρεσαι και μια φασολάδα, λαχανοντολμάδες ή άλλες κλασικές νοστιμιές. Ζωντανή μουσική με πιάνο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€55 - €60

Πληροφορίες:

Καθημ. 12-7 μ.μ. Παρ., Σάβ. 12-2 μεσάν. Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Πού θα φας μετά μουσικής στην Αθήνα

Μία δωδεκάδα εστιατορίων για κάθε γούστο που πλαισιώνουν τις μπουκιές με live μουσικές - επίσης για κάθε γούστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/12/2023

Δεκαεπτά (17)

Ένα από τα πιο ιστορικά μπαρ-ρεστοράν της Αθήνας γιορτάζει τα εξήντα χρόνια του κι εξελίσσεται γαστρονομικά σε μια σύγχρονη ελληνική κατεύθυνση.

4 εστιατόρια με καινούργιο σεφ στο τιμόνι

Στο «μενού» μοντέρνα ελληνική κουζίνα, υγιεινές επιλογές, comfort food κι άλλα πολλά.

Δεκαεπτά (17)

Μεσημεριανό σε ένα ατμοσφαιρικό στέκι του κέντρου που «μοσχοβολάει» ευγένεια, πατίνα και σπιτική μαγειρική.

«17» (ΔΕΚΑΕΠΤΑ)

Ο ιστορικός χώρος της Λυκαβηττού υιοθετεί τον ελληνικό μοντερνισμό στην κουζίνα, με τον Νίκο Φωτιάδη στην επιμέλεια του μενού.

«17»

Η απόλυτη έννοια του all time classic σ’ ένα εστιατόριο που στα τραπέζια του έχει γραφτεί μεγάλο μέρος της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας. Σήμερα, θα φάτε εδώ καλομαγειρεμένη ελληνική κουζίνα και θα κάνετε spotting επωνύμων όλων των ηλικιών.

Something’s cooking

Νέα επί... πιάτου: εστιατόρια και ταβέρνες, σεφ και μαγείρισσες με διάθεση ανανέωσης στα βόρεια, στα νότια και στο κέντρο της πόλης.