Birdman

Με ίσες δόσεις γρεζιού και φινέτσας στο διάκοσμο και με την κοσμοπολίτικη αύρα του να ηλεκτρίζει το παρεΐστικο vibe, που απλώνεται στη μακριά μπάρα με τα ξύλινα stools, το yakitori bar του Άρη Βεζενέ σερβίρει προχωρημένες κοπές σε σουβλάκια ψημένα στη ρομπάτα (από καρδιές κοτόπουλου μέχρι μπουτάκια φραγκόκοτας κι από διάφραγμα ισπανικού βοδινού μέχρι κεμπάπ προβατίνας), ενώ τα εξαιρετικά κοκτέιλ και η ψαγμένη λίστα των spirits ολοκληρώνει την εμπειρία.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €45

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Τρώγοντας στη (χρυσή) Σκούφου

Το μικρό δρομάκι ανάμεσα στην αθηναϊκή Chinatown και την Πλάκα παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια έντονο γευστικό ενδιαφέρον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/10/2023

Τα εστιατόρια της Αθήνας που ξεχωρίζει το Condé Nast Traveler

Τα "tastiest local eateries" όπως τα προτείνει το δημοφιλές lifestyle ταξιδιωτικό περιοδικό.

Bloody Mary και το βράδυ στα μπαρ της Αθήνας

Το βαθυκόκκινο umamίσιο cocktail δείχνει να προσπερνά το brunch και να στρέφει επάνω του τα φώτα, ακόμη και μετά τη δύση του ηλίου.

Hot Tables: Ποια είναι τα πιο δύσκολα τραπέζια της πόλης;

Το "Pharaoh" μπήκε στη ζωή της Αθήνας ως το πιο δυνατό εστιατορικό opening που έχει υποδεχτεί η πόλη εδώ και χρόνια, όμως δεν είναι το μόνο εστιατόριο που χρειάζεται ημέρες – ίσως και εβδομάδες – αναμονής για μια κράτηση. Ας δούμε μερικά ακόμη από τα πιο δύσκολα τραπέζια της πόλης αυτή τη στιγμή.

Πού και τι θα φας στο food village του Συντάγματος

Το πεντανόστιμο 'κάτω αριστερά' τμήμα της δημοφιλούς πλατείας και η μόνη πυξίδα που θα χρειαστείς για after shopping γεύματα και γευστικές γιορτινές βόλτες.

Η Japanese pub του Άρη Βεζενέ είναι free as a "Birdman"

Πιο ήσυχη ελέω συνθηκών αλλά και με ανανεωμένη την εκλεκτή κολεξιόν της σε γιαπωνέζικα σουβλάκια yakitori, nigiri μοσχαριού και όχι μόνο βρήκαμε την Japanese pub του Άρη Βεζενέ στην καρδιά της πόλης.

Τσικνίζουμε στο σπίτι με άποψη

Με την Τσικνοπέμπτη προ των πυλών, σταχυολογούμε αξιόλογα εστιατόρια που ειδικεύονται στις κρεατονοστιμιές για κάθε γούστο ή κάνουν σπέσιαλ προτάσεις στο πνεύμα και στα αρώματα που προστάζει η ημέρα.