Corks & Forks

Αυτοτιτλοφορείται "wine pub" κι είναι ζεστή και παρεϊστικη. Η λίστα αριθμεί αρκετές δεκάδες ετικέτες, κυρίως μικρών παραγωγών. Για φαγητό, από μπρουσκέτες μέχρι burgers και μοσχάρι μπρεζέ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Κυρ. & μεσγμ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

8 αγαπημένα γευστικά στέκια του Πειραιά για τις πρώτες μας μετροβόλτες

Το σαββατοκύριακο που πλησιάζει προσφέρει μια πρώτης τάξης αφορμή για να πάρουμε επιτέλους το μετρό για Πειραιά και μαζί μια γεύση από αγαπημένα στέκια τόσο στο μεγάλο λιμάνι όσο και στα πέριξ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/10/2022

''Corks and Forks'': Κρασί και comfort γεύσεις στη wine pub του Πειραιά

Μια urban gastropub μας συντροφεύει αυτό το καλοκαίρι με ξεχωριστές γεύσεις.

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο του Πειραιά των αντιθέσεων και των προοπτικών

Ο Πειραιάς διαθέτει κλασικά και νέα σημεία αναφοράς για έξοδο, ενώ διαμορφώνει με υπομονή το νέο οικιστικό και πολιτιστικό πρόσωπό του.

Wine Bars: Το trend που ήρθε για να μείνει

Πριν από λίγα χρόνια μετριούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η επιτυχία έφερε την εξέλιξη, ο κόσμος αγάπησε τη νέα έξοδο και, όπως φαίνεται, τα wine bars ήρθαν για να μείνουν.

Τα wine bars και πώς να τα απολαύσεις

Αυξάνονται και πληθύνονται διαρκώς, καθιερώνοντας μία από τις πιο δυνατές τάσεις στην αθηναϊκή σκηνή. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος σκανάρει τις εμπειρίες του στην Ελλάδα και στον κόσμο και δίνει ιδέες για ερεθιστικά σενάρια οινικής απόλαυσης σε wine bars και restaurants.

Οινόφιλο αεράκι φυσάει στον Πειραιά

Αρκετές ετικέτες κρασιού, φαγητό και φιλική διάθεση στο «Corks & Forks», μια καινούργια «wine pub» στην Ακτή Θεμιστοκλέους.