Αγορά Select

Διαχρονικό all-day cafe restaurant δίπλα στο «Ηilton», με ευρύχωρη σάλα γεμάτη παλιές διαφημίσεις και ζεστό χαρακτήρα, που περιβάλλεται από μεγάλες τζαμαρίες. Το καλοκαίρι σερβίρει στην όμορφη ξύλινη βεράντα ενώ ο πράσινος «φράχτης» των δέντρων απομονώνει τη μικρή αυλή από την κίνηση. Ο κατάλογος περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα γεύσεων: διεθνή πιάτα, επιλογή από παραδοσιακά ελληνικά μαγειρευτά ημέρας, φρέσκα ψάρια και κρεατικά της ώρας. Φροντισμένη wine list.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€22 - €28

Σχετικά άρθρα

Γευστικές εξελίξεις στην παραλιακή

Έχει αρχίσει ο πυρετός της ανανέωσης στην αθηναϊκή ριβιέρα, με καινούργια εστιατόρια και ανακαινίσεις γνωστών ονομάτων, και τη θάλασσα να γεμίζει το κάδρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
28/07/2018

Ελληνική κουζίνα downtown στο «Αγορά Select»

Μια καταπράσινη δροσερή αυλή απέναντι από το «Hilton», για ανάσες δροσιάς και value for money, σπιτικό μαγειρευτό φαγητό.

Αgora Select

Καταφύγιο δροσιάς και ελληνικών γεύσεων, η «κρυφή» πράσινη αυλή πίσω από το Hilton παραμένει ένα από τα ελάχιστα σημεία του καυτού αθηναϊκού κέντρου όπου μπορείς να απολαύσεις μεσημεριάτικα σπιτικό φαγητό σε αστικό αμπαλάζ.

Agora Select: Ψαγμένη οικειότητα μεσημέρι-βράδυ

Δημοφιλές στέκι για όλες τις ώρες, με προσοχή στις λεπτομέρειες, ωραία vibes και γλυκές τιμές. Ένα μπιστρό με τεράστιο κατάλογο, που καταφέρνει να σε κερδίσει με χορταστικές και νόστιμες μερίδες.

Agora Select

Είναι all day, κάνει ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις και ο λογαριασμός κινείται σε λογικά επίπεδα. Τι άλλο θέλετε;

6 «πράσινα» spot για φαγητό στο κέντρο

Έξι σημεία του αθηναϊκού κέντρου όπου δέντρα, λουλούδια και μυριστικά στήνουν τη δική τους αστική εξοχή. Φαγητό και ποτό σερφάρουν στο πράσινο  και το γκρι πάει πάσο.