Το καφεσύστημα Ελ Γκρέκο αλλάζει τον τρόπο που απολαμβάνουμε τον ελληνικό καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού αλλά και με μια εξαιρετική προσφορά για τους επαγγελματίες της εστίασης.

elgreko1

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από ένα φλιτζάνι μερακλίδικου ελληνικού καφέ, είτε στο σπίτι είτε στις εξόδους μας σε καφετέριες και εστιατόρια. Όλοι βεβαίως γνωρίζουμε καλά πως η παρασκευή του εθνικού μας ροφήματος είναι μια διαδικασία απαιτητική που έχει τα μυστικά της, όμως έχει έρθει πλέον η ώρα να αναθεωρήσουμε πλήρως καθώς το ολοκαίνουργιο και καινοτόμο καφεσύστημα Ελ Γκρέκο ανατρέπει εντελώς τα δεδομένα. 

Με το πάτημα ενός κουμπιού και μέσα σε μόλις 45 δευτερόλεπτα το ενσωματωμένο μπρίκι προετοιμάζει και σερβίρει στη στιγμή τον τέλειο ελληνικό καφέ. Οι σφραγισμένες καφεκάψουλες μονού και διπλού ελληνικού καφέ Ελ Γκρέκο εγγυώνται τη διατήρηση της φρεσκάδας, τη σωστή δοσολογία και τη σταθερή ποιότητα, προσφέροντας έναν ισορροπημένο, αρωματικό ελληνικό καφέ που είναι πάντα το ίδιο τέλειος και απολαυστικός. Το ιδιαίτερο χαρμάνι τους, παράγεται από υψηλής ποιότητας κόκκους των ποικιλιών Arabica Λατινικής Αμερικής και Robusta από την Ασία.  

elgreko2

Αυτή η πρώτη και απόλυτα καινοτόμα πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ συνδέει μια από τις αγαπημένες ελληνικές συνήθειες με τη σύγχρονη εποχή, και παράλληλα προσφέρει μια σειρά από τεράστια οφέλη σε όλους τους χώρους εστίασης, όπως η σωστή δοσολογία σε κάθε φλιτζάνι χωρίς υπερχειλίσεις και απώλειες, σταθερό αποτέλεσμα, απόλυτη υγιεινή με την διαδικασία αυτόματου καθαρισμού μετά από 12 χρήσεις, εύκολη απογραφή των αποθεμάτων και βεβαίως παρακολούθηση των πωλήσεων. Αυτήν την εποχή μάλιστα, οι επαγγελματίες της εστίασης έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να αποκτήσουν το καφεσύστημα Ελ Γρέκο, καθώς προσφέρεται  - ειδικά γι’ αυτούς - στα € 157 με δώρο 200 κάψουλες Κλασικού ή Σκούρου, μονού και διπλού καφέ. 

Για να ενεργοποιήσετε την προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελ Γκρέκο στο 2295023111. Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2024.

Μάθετε περισσότερα για το Καφεσύστημα Ελ Γκρέκο εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.