Πήραμε το πτυχίο μας από το "Πανεψηστήμιο" του Burger Fest με τη βοήθεια της Visa

Επισκεφτήκαμε το μεγάλο food festival, που επέστρεψε για ένα ακόμη τετραήμερο στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, και αναμεταδίδουμε τις εντυπώσεις μας.

Burger Fest

Το Burger Fest 2023 έστησε φέτος την ένατη διοργάνωση του στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι, για δύο χορταστικά τετραήμερα, από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου και από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Οκτωβρίου, που φέρνουν στην Αθήνα τους πιο επίδοξους ανταγωνιστές του burger game. Έτσι, κορυφαία εστιατόρια από όλη την Ελλάδα, που φημίζονται για τα υψηλής ποιότητας burgers που σερβίρουν συγκεντρώθηκαν στο Πανεψηστήμιο του Burger Fest για ένα εκρηκτικό σερί, γεμάτο διασκεδαστικές δράσεις όπως challenges, cook-off battles, παιχνίδια και ζωντανές μουσικές εμφανίσεις. H Visa, που φέτος υποστηρίζει χορηγικά, μεταξύ άλλων, το Burger Fest, ήταν εκεί για να φέρει κοντά όλους τους burger lovers αλλά και να παραδώσει ταχύρρυθμα μαθήματα απόλαυσης! 

Burger Fest

Χτες είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το μεγάλο food festival, που επέστρεψε για ένα ακόμη τετραήμερο (28/9 – 1/10), με την υπόσχεση να μας μάθει όλα τα μυστικά του τέλειου burger αλλά και όσα χρειάζεται να ξέρει κανείς για να το απολαύσει στο 100%. Η Visa στη φετινή διοργάνωση εγκαινιάζει την νέα πρωτοποριακή της λύση για να αφαιρέσει από την φεστιβαλική εμπειρία τον χρόνο αναμονής από ουρά σε ουρά, τοποθετώντας σε δύο διαφορετικά σημεία στον χώρο τους πρώτους αυτόματους πωλητές της. Έτσι, οι επισκέπτες του φεστιβάλ έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν νερό, αναψυκτικά, μπύρες από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει το μηχάνημα, να πληρώσουν εύκολα με την κάρτα τους και να παραλάβουν από το αντίστοιχο κιόσκι δείχνοντας την απόδειξη, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Burger Fest

Powered by Visa ήταν και το καινοτόμο εκδοτήριο εισιτηρίων της εισόδου, στο οποίο μπορείς να βγάλεις απευθείας το εισιτήριο σου με κάρτα αποφεύγοντας την ουρά του ταμείου. Κάπως έτσι πανεύκολα, μπήκαμε κι εμείς απορώντας μάλιστα για τον μηδενικό χρόνο αναμονής· απορία που συνέχισε να επιστρέφει στις γρήγορες βόλτες για refill νερού/μπύρας στη διάρκεια του καυτού live των Locomondo αλλά στα ενδιάμεσα διαλείμματα των γευστικών επιδρομών από πάγκο σε πάγκο. Αυτές ακριβώς τις καινοτομίες ανυπομούμε να δούμε και άλλες μελλοντικές διοργανώσεις. Πόσοι συναυλόφιλοι δεν έχουμε χάσει άλλωστε το αγαπημένο μας τραγούδι γιατί θελήσαμε να πάρουμε μια μπύρα στα γρήγορα και μείναμε να περιμένουμε μισή+ ώρα στην ουρά; 

Burger Fest

Ξεγλιστρώντας γρήγορα από κιόσκι σε κιόσκι καταφέραμε να απολαύσουμε όλες τις στάσεις που είχαμε σημειώσει από πριν και δεν ήταν καθόλου λίγες αφού αφού στον χώρο φιλοξενούνται: 15 burger houses, γλυκές προτάσεις από τα "SweetSpoon Athens", "Λουκουμάδες Μποέμ" και "Zuccherino". Πέρα από τις δροσιστικές ανάπαυλες που μας χάρισαν τα spots της Visa απολαύσαμε καφεδάκι με την ετικέτα του LOT51 αλλά και τα signature cocktails του TGI Fridays'. Κι επειδή τίποτα δεν ολοκληρώνει καλύτερα μια εμπειρία από έναν live μουσικό επίλογο σημειώστε όσους θα περάσουν από το stage του Burger Fest 2023 τις επόμενες μέρες: σήμερα, 29/9, έχει Εισβολέα με full band σύνθεση και μερακλίδικες ρίμες, ενώ, ακολουθούν οι Alcatrash (30/9) και ο Cayetano (1/10).

Burger Fest

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.