Η "Dathènes" είναι η νέα craft lager μπύρα της πόλης

Με πλούσια γεύση, φρουτώδες άρωμα και λαμπερό ξανθό χρώμα, μια νέα craft lager μπύρα αργής ζυθοποίησης φαίνεται να έχει φτιαχτεί για τις πιο ηλιόλουστες μέρες του χρόνου.

Dathenes

Όταν ο ήλιος, η θάλασσα και η πόλη σε εμπνέουν να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό η επιλογή της νέας craft lager Dathènes (ντατέν) θα σε δικαιώσει. 

Απόλυτα ισορροπημένη, εκφραστική, με πλούσια γεύση, γλυκό φινίρισμα και επίγευση, προορίζεται για όσους θέλουν να "γευθούν" την Αθήνα και να γνωρίσουν το φως και τον χαρακτήρα της. "H Dathènes διαθέτει σταρένιο χρώμα, φυσαλίδες με διάρκεια και πλούσιο συνεκτικό αφρό. Αρωματικά ξεκινάει με βυνώδη αίσθηση, αρκετά έντονες βοτανικές και ανθικές εκφράσεις από τους λυκίσκους και νότες γκέιπφρουτ και ώριμου μάνγκο. Στο στόμα γεμάτη με πλούσια γεύση στην οποία τα δημητριακά δίνουν τη θέση τους στην όμορφη πικράδα του λυκίσκου προσφέροντας μια δροσιστική αίσθηση. Στο τελείωμά της αφήνει μια πικάντικη, καβουρδισμένη και βοτανική επίγευση", αναφέρει περιγράφοντας τα οργανοληπτικά της στοιχεία ο εξειδικευμένος σε κρασί, μπύρα και αποστάγματα Γιώργος Λούκας. 

Dathenes

Dathenes_Lifestyle_Photoshooting_Summer_2023

Όμως η πρώτη craft lager της πόλης ξεχωρίζει όχι μόνο για τη γεύση αλλά και το design της αφού διηγείται την ιστορία της με κάθε μία από τις 3 λωρίδες της ετικέτας της που συμβολίζουν τον ήλιο, τη θάλασσα και την πόλη αναδεικνύοντας την πηγή έμπνευσής της. Αναζητήστε και απολαύστε την στην παραλία, στη βεράντα ή βολτάροντας στην πόλη. 

dathenesbeer.com, FBIG

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.