Το νέο Lipton ICE TEA Sparkling είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ρόφημα!

Θέλεις κάτι νέο και δροσιστικό; Απελευθέρωσε τις απολαυστικές φυσαλίδες του νέου Lipton ICE TEA Sparkling!

lipton

Οι καλοκαιρινές ημέρες - ειδικά για όσους τις περνούν στην πόλη - απαιτούν κάθε είδους προστασία έτσι ώστε να επιβιώσουμε. Φυσικά, η συχνά αφόρητη ζέστη μάς κάνει να αναζητάμε το κατάλληλο δροσιστικό ρόφημα που θα μας αναζωογονήσει μέσα στον καύσωνα. Αν ψάχνετε κάτι νέο, διαφορετικό και γευστικό, τότε το νέο Lipton ICE TEA Sparkling ίσως είναι η ιδανική λύση.

Το γεμάτο απολαυστικές φυσαλίδες Lipton ICE TEA Sparkling ταιριάζει σε κάθε περίσταση, ειδικά τώρα που η πόλη πλημμυρίζει με ξεχωριστά events: για τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές, ένα ελαφρύ γεύμα, βόλτες στα πιο δροσερά σημεία της πόλης παρέα με φίλους, χαζεύοντας τα πρωτότυπα εικαστικά πρότζεκτ στις γκαλερί της γειτονιάς, περιμένοντας να δούμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες σε ένα από τα πολλά μουσικά φεστιβάλ της Αθήνας ή ακόμα και στις βραδινές εξόδους.

Lipton Ice Tea Sparkling

Το νέο Lipton ICE TEA Sparkling είναι ένα απολαυστικό, δροσιστικό ρόφημα, χαμηλό σε θερμίδες, με ελαφρύ ανθρακικό και χωρίς συντηρητικά. Έτσι, το Lipton ICE TEA Sparkling είναι το ιδανικό κύμα δροσιάς για τις πιο ζεστές μέρες του φετινού καλοκαιριού, αλλά κατάλληλο και για κάθε στιγμή του χρόνου. Η μοναδικότητά του; Διατηρώντας τις κλασικές γεύσεις του Lipton Ice Tea, το Lipton ICE TEA Sparkling συμπληρώνεται με μία ελαφριά δόση ανθρακικού και γίνεται έτσι το απόλυτο δροσιστικό ρόφημα που θα μας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για το φετινό καλοκαίρι.

Διάλεξε ανάμεσα σε τρεις απολαυστικές γεύσεις με εκχύλισμα τσαγιού που κυκλοφορούν σε μια νέα, summer themed συσκευασία: λεμόνι, ροδάκινο και λεμόνι χωρίς ζάχαρη, και ζήσε τις πιο μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες παρέα με το νέο #it φρουτώδες ρόφημα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"