Nespresso Professional: Συνταγές με γάλα με το πάτημα ενός κουμπιού

Μια ποιοτική κούπα καφέ μπορεί να μετατρέψει μια καλή μέρα σε τέλεια. Τι γίνεται όμως όταν η τέλεια μέρα μας είναι συνυφασμένη με την τέλεια κούπα καφέ, εμπλουτισμένη με βελούδινο γάλα στην ιδανική θερμοκρασία; Η Nespresso Professional δίνει τη λύση, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Nespresso καφές με φυτικό γάλα

Με στόχο της να αναδείξει τον καλό καφέ με υπέροχα αρώματα, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο, η Nespresso Professional έχει σχεδιάσει επαγγελματικές μηχανές με υψηλή ενεργειακή απόδοση, που πλουτίζουν την καθημερινότητά μας με το αναζωογονητικό άρωμα και τη γεμάτη γεύση ενός εξαιρετικού φλυτζανιού καφέ, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Nespresso Proffessional

Σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να παράγουν τον τέλειο ζεστό και κρύο καφέ 365 ημέρες τον χρόνο, οι επαγγελματικές μηχανές της Nespresso Professional έχουν σφραγίσει την αγαπημένη μας συνήθεια, γεμίζοντας την κούπα μας με τις μοναδικές γεύσεις υψηλής ποιότητας των επαγγελματικών της καψουλών.

Τι γίνεται όμως, όταν θέλουμε να απολαύσουμε την τέλεια κούπα καφέ, εμπλουτισμένη με βελούδινο γάλα στην ιδανική θερμοκρασία; Η Nespresso Professional έχει τη λύση και για αυτό, και είναι τόσο απλή, όσο το πάτημα ενός κουμπιού.

Nespresso Zenius

Η απάντηση κρύβεται στην επαγγελματική μηχανή Aguila, αλλά και τη συσκευή ΑeroccinoΔυο συσκευές υψηλής αισθητικής και εργονομικής σχεδίασης, στα κορυφαία πρότυπα της Nespresso Professional, φέρνουν στον επαγγελματικό μας χώρο μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. H Aguila ξεχωρίζει για τη σταθερή, αξιόπιστη απόδοσή της απέναντι ακόμη και στις πιο απαιτητικές επαγγελματικές ανάγκες, και το Aeroccino συνδυάζεται αρμονικά με τη μηχανή Zenius (ιδανική ακόμη και για μικρό γραφείο), που αποτελεί την καλύτερη και πιο οικονομική λύση για εύκολο και γρήγορο κρύο ή ζεστό αφρόγαλο.    

Από φινετσάτο Espresso Macchiato και κλασικό Cappuccino, μέχρι κομψούς Flat White και πληθωρικούς Latte Macchiato, η επιλογή ή ο συνδυασμός της Zenius με το Aeroccino για ζεστό ή κρύο αφρόγαλο μας βοηθούν να εξατομικεύσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους καλεσμένους μας, με ένα μενού από 12 συνταγές για καφέ με γάλα, και 5 μεγέθη κούπας καφέ για να διαλέξουμε.

Nespresso καφέδες με γάλα

Δίνοντάς μας μια εμπειρία υψηλής ποιότητας καφέ όπου, όποτε και όπως θέλουμε, με μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών καφέδων και γευστικών συνταγών γάλακτος, που σερβίρονται πάντα με την ίδια ποιότητα, σε κάθε κούπα, η Aguila, αλλά και ο συνδυασμός Zenius και Aeroccino καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας, απλά, εύκολα, γρήγορα και – το κυριότερο – αξιόπιστα.

Τι πιο απλό, τι πιο απολαυστικό!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.