Δυο νέες αγαπημένες γεύσεις από τη Nespresso Professional

Αρώματα βανίλιας και καραμέλας γεμίζουν την καθημερινότητά μας, με τις νέες αρωματικές γεύσεις Caffé Vanilio και Caffé Caramello, που εξελίσσουν δυο παλιά αγαπημένα φαβορί ραφινάροντας τη γευστική τους απόλαυση.

Nespresso Caramello

Μένοντας πιστή στο όραμά της να προσφέρει επίκαιρες και γευστικές λύσεις, η Nespresso Professional υποδέχεται την άνοιξη με δυο νέες αρωματικές γεύσεις καφέ: τους Caffé Vanilio και Caffé Caramello. Βασισμένοι σε δυο γεύσεις που έχουμε αγαπήσει πολύ, τους Vanilla και Caramel, οι νέοι αρωματικοί καφέδες της Nespresso Professional εξελίσσουν και ραφινάρουν τα δυο αυτά φαβορί απόλαυσης, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους.

Nespresso Caramello

Διασφαλίζοντας ότι κάθε φλιτζάνι έχει μια απαλή, γεμάτη γεύση και ζωηρό άρωμα που διαρκεί, οι Caffé Vanilio και Caffé Caramello παρασκευάζονται από τους καλύτερους κόκκους Arabica, με προέλευση από τη Βραζιλία και την Κολομβία, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνεργάτες ή τους πελάτες μας μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία.

Nespresso Vanillo

Ο Caffé Vanilio, νέα εκδοχή μιας κλασικής γεύσης, ξυπνά μοναδικά συναισθήματα σε κάθε γουλιά. Κάθε φλιτζάνι ξεδιπλώνει στη γουλιά την ποιοτική υπογραφή που φέρνει το μείγμα Arabica από την Νότια Αμερική, με νότες ζεστής βανίλιας και ψημένων δημητριακών. Καφές με διακριτικό, αλλά γλυκό άρωμα και μεταξένια λεία υφή, ταιριάζει σε κάθε γούστο, προσφέροντας μια απαλή γλυκύτητα που συνδυάζεται τέλεια με γάλα και γάλατα φυτικής προέλευσης από βρώμη, αμύγδαλο ή σόγια.

Nespresso Vanillo

Ο Caffé Caramello προσφέρει μια απολαυστική πινελιά στα παραδοσιακά ροφήματα καφέ, με την κρεμώδη γλυκύτητα και τη χαρακτηριστική γεύση του. Οι νότες καραμέλας είναι διακριτικές αλλά χαρακτηριστικές, με νότες μπισκότου να συμπληρώνουν τη μεταξένια υφή των κόκκων της Νότιας Αμερικής. Οι κύριες αναμείξεις εδώ εξισορροπούν διακριτικά τη γεύση καραμέλας με τις νότες βύνης, ξηρών καρπών και καβουρδισμένου καφέ, ενώ όταν συνδυαστεί με γάλα, ή γάλατα φυτικής προέλευσης, αποκαλύπτει αρώματα από κέικ αμυγδάλου και βανίλιας, που συμπληρώνουν αρμονικά τη νότα καραμέλας.

Για να ανακαλύψετε τους νέους αρωματικούς καφέδες της Nespresso Professional καθώς και τις απολαυστικές νέες συνταγές καφέ, επισκεφθείτε το www.nespresso-pro.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.