Μία premium εμπειρία φαγητού μαζί με μία premium επιλογή νερού

H εταιρεία Βίκος συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στη μεγάλη γαστρονομική γιορτή του Dine Athens.

Dine Athens x Βίκος νερό

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως (και) κάθε γαστρονομική εμπειρία ξεκινά με το νερό. Αν το καλοσκεφτείς, είναι το πρώτο πράγμα με το οποίο έρχεσαι σε επαφή σε ένα εστιατόριο. Δε μιλάμε λοιπόν μόνο για ένα είδος πρώτης ανάγκης και ζωτικής σημασίας αλλά και ένα "υλικό" που συνθέτει μία γευστική παράσταση. Και μία έξοδος για φαγητό διαθέτει κάτι το θεατρικό. Που ξεκινά από τη στιγμή που ο άνθρωπος του σέρβις θα σε καλωσορίσει και θα σου προσφέρει ένα μπουκάλι φυσικό μεταλλικό νερό. Κάτι που χρειάζεται σε όλους, συνέχεια. Και που βρίσκει θέση σε ένα γαστρονομικό τραπέζι και στο σύνολο ενός high end γεύματος. Μία απτή απόδειξη όλων των παραπάνω είναι και η σχέση της εταιρείας Βίκος με τη μεγάλη γιορτή της γεύσης στην πόλη, το Dine Athens.

Premium εμπειρία φαγητού, premium επιλογή νερού

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια ενώ έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα.

Βίκος x Dine Athens 223

Τόσο η φυσική μεταλλική όσο και η ανθρακούχα εκδοχή του θα βρίσκονται στα τραπέζια και του φετινού Dine Athens, στο πλαίσιο της επίσημης χορηγίας και καθόλης τη διάρκεια της γαστρονομικής διοργάνωσης, από την 1η έως και τις 21 Μαρτίου 2023.

Μάλιστα, η φετινή συμμετοχή της Βίκος Α.Ε. στο Dine Athens συμπίπτει με τον εορτασμό των 30 χρόνων της εταιρείας και τη δυναμική είσοδο που κάνει στην επαγγελματική εστίαση και φιλοξενία,  με τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά που εμφιαλώνονται σε νέες, πρωτοποριακές γυάλινες και αλουμινένιες συσκευασίες, στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στο Καλπάκι Ιωαννίνων.

Βίκος x Dine Athens 11

Όχι μόνο νερό

Σαν φυσική ροή του brand Βίκος, οι νέες συσκευασίες στα φρουτένια αναψυκτικά -τη Βίκος Cola και το Βίκος Pink Grapefruit-  χαρακτηρίζονται από το σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό, που αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα όλων των προϊόντων της εταιρείας.

Βίκος x Dine Athens 1

Ευφάνταστες στο σχεδιασμό και πρακτικές στη χρήση, οι νέες συσκευασίες αποτελούν τη φρέσκια πρόταση της εταιρείας Βίκος, για χώρους γαστρονομίας, από μπαρ και εστιατόρια, μέχρι ξενοδοχεία. Με τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και την κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει τη Βίκος Α.Ε., οι καινούριες συσκευασίες καλύπτουν τις διευρυμένες ανάγκες της επαγγελματικής εστίασης.

Μαζί με τη Βίκος Cola classic, και η Βίκος Cola Zero κατέχει πρωταγωνιστική θέση στην ευρεία γκάμα των φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών που συμπληρώνεται -πέρα από το νεόφερτο και δυναμικά αναπτυσσόμενο Pink Grapefruit- με τις υπόλοιπες κλασικές κι αγαπημένες κατηγορίες Λεμονάδα, Γκαζόζα, Πορτοκαλάδα, Τόνικ και Σόδα. 

Βίκος x Dine Athens 2

 Η εταιρεία Βίκος παραμένει πιστή στην ικανοποίηση του καταναλωτή, συνεχίζοντας στην ίδια δυναμική "ροή". 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/05/2024

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.