Ο Nespresso Colombia Organic συνεχίζει το γευστικό μας ταξίδι στη βιωσιμότητα

Ο νέος καφές της Nespresso Professional φέρνει στο φλυτζάνι μας τα αρμονικά αρώματα και τις ισορροπημένες γεύσεις της Κολομβίας.

Nespresso Colombia Organic

Αφοσιωμένη στην υπόσχεσή της για βιώσιμη απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, αλλά πιστή στα αυστηρά πρωτόκολλα αειφόρου βιολογικής καλλιέργειας, η Nespresso Professional συνεχίζει να μας ταξιδεύει σε μερικά από τα καλύτερα χαρμάνια του κόσμου, αυτή τη φορά φέρνοντας στο φλυτζάνι μας τα αρμονικά αρώματα και τις ισορροπημένες γεύσεις της Κολομβίας, με τον Nespresso COLOMBIA ORGANIC, της σειράς Origins.

Nespresso Colombia Organic

'Ένας αρμονικός και γλυκός καφές με ψημένες νότες δημητριακών και κόκκινα φρούτα, που ολοκληρώνεται με μια άφθονη, πυκνή κρέμα και μια επίγευση που διαρκεί, ο COLOMBIA ORGANIC καλλιεργείται από τοπικούς αγρότες στην περιοχή Τολίμα, συνδυάζοντας την τοπική τεχνογνωσία με αυστηρές μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας και τις βέλτιστες πρακτικές του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ ™ της Nespresso.

'Έτσι, κάθε φλυτζάνι του Nespresso COLOMBIA ORGANIC κλείνει μέσα στη μεστή του γεύση του το πάθος της Nespresso Professional για τη φροντίδα των καλεσμένων μας, αλλά και του πλανήτη.

Nespresso Colombia Organic

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.