Ramen Project: Η μυστικός ζωμός της απόλυτης γεύσης

Η ομάδα του χαλανδριώτικου «Μυστικού Κήπου» έρχεται στο σπίτι μας, με τη βαθιά νοστιμιά του αυθεντικού της ramen να ξεδιπλώνεται σε κάθε κουταλιά, κι ένα σωρό από άλλες ασιατικές λιχουδιές να δίνουν εξωτικό άρωμα στα γιορτινά μας βράδια.

Ramen Project

Η βαθιά, ζωντανή νοστιμιά μας καλής σούπας ράμεν, δεν είναι κάτι που ξεχνά κάποιος εύκολα. Η πολυεπίπεδη γευστική πολυπλοκότητά της σε συνδυασμό με την ανάλαφρη φρεσκάδα των εκλεκτών της υλικών, συνθέτουν συνδυασμό που εγγράφεται βαθιά στη μνήμη – μόνη προϋπόθεση, η νοστιμιά της να μη βασίζεται σε εύκολα βελτιωτικά, αλλά στην κοπιαστική και χρονοβόρα προετοιμασία, με διαλεγμένα ένα - ένα τα υλικά. Αυτό δηλαδή που κάνει η ομάδα του "Μυστικού Κήπου" του Χαλανδρίου, για το νέο γευστικό της εγχείρημα: το "Ramen Project".

Ramen Project

Με την εμπειρία της ομάδας και την αφοσίωσή της στην εξαιρετική πρώτη ύλη και την αυθεντική γεύση, να ξεδιπλώνονται σε κάθε κουταλιά του αυθεντικού της ramen, το "Ramen Project" είναι μια delivery - only εμπειρία, που φτάνει στο σπίτι μας με νοστιμιά και φρεσκάδα εστιατορίου. Οι ζωμοί, που παρασκευάζονται όλοι εκ του μηδενός στο αρχηγείο του "Ramen Project", έρχονται σφραγισμένοι σε ειδικές σακούλες vacuum, για να προστεθούν επί τόπου στα υπόλοιπα συστατικά της σούπας, ώστε οι υφές, οι γεύσεις κι οι εντάσεις να είναι εγγυημένα ολόφρεσκες και ζωηρές.

Ramen Project
Ramen Project

Έτσι, επιλογές όπως το κλασικό Beef Ramen με μοσχαρίσιο ζωμό, soba noodles, καπνιστό brisket, αυγό, μανιτάρια και χειροποίητο kimchi, η ελληνόστροφη Greek Style Ramen με γίδα βραστή, φιδέ και μπούκοβο, ή best sellers σαν το Chicken Green Curry Ramen και το Spicy Mussels Ramen γίνονται ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να προσθέσουμε comfort εξωτισμό στις γιορτινές βραδιές μας, ενώ ένα σωρό άλλες ασιατικές λιχουδιές, σαν το sashimi τόνου, τα χειροποίητα dumplings γαρίδας, και η ρυζοσαλάτα με ιαπωνική ομελέτα, χέλι και καπνιστό σκουμπρί, παντρεύονται χάρμα με το σάκε και τις ιαπωνικές μπύρες του Ramen Project, υπογράφοντας μια εμπειρία που μας ταξιδεύει, χωρίς καν να βγούμε από το σπίτι μας!

Ramen Project

Βρείτε το "Ramen Project" στις online πλατφόρμες delivery

Περισσότερες πληροφορίες

Μυστικός Κήπος

Καραολή & Δημητρίου 21, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.