"Ivis 4": Ο Γιάννης Λουκάκος αλλάζει τη γεύση του Ψυρρή

Με πιάτα για κάθε ώρα της ημέρας σε σκηνικό αστικού εξωτισμού, το funky εστιατόριο με την υπογραφή του Γιάννη Λουκάκου φέρνει ανατρεπτική διάθεση στις γιορτινές μας βόλτες σε μια απ’ τις πιο ζωηρές γειτονιές του Κέντρου.

Ivis 4 Λουκάκος

Γνωστός για την ικανότητά του να στήνει συναρπαστικά εστιατορικά projects, ο Γιάννης Λουκάκος με το "Ivis 4" φέρνει μια καλοφαγική πρόταση που έρχεται να αλλάξει ό,τι είχαμε στο μυαλό μας για τη γεύση του Ψυρρή, σε έναν χώρο διακοσμημένο με τα πιο γοητευτικά στοιχεία της γειτονιάς. Μία μεγάλη τοιχογραφία από τον SimpleG, εμπνευσμένη από την φύση, μεταφέρει τον όμορφο κήπο της αυλής στο εσωτερικό, και τα επιλεγμένα ένα προς ένα αντικείμενα-αντίκες από τα παλαιοπωλεία της περιοχής, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα οικεία και ταυτόχρονα πρωτόγνωρη.

Ivis 4 Λουκάκος

Αντανακλώντας αυτήν την ανατρεπτικότητα μέσα από ένα fun comfort μενού που συνδυάζει την πολυπρόσωπη γοητεία της μεσογειακής κουζίνας, με την προσωπική ευρηματικότητα ενός σεφ που πάντα βρίσκει τον τρόπο να δώσει νέα πνοή ακόμη στις κλασικές συνταγές, ο Γιάννης Λουκάκος ξεδιπλώνει ένα καλοφαγικό παλμαρέ που ξεκινά από νωρίς το πρωί και μας σαγηνεύει μέχρι αργά το βράδυ.

Ivis 4 Λουκάκος

Το Breakfast & Brunch μενού συνδυάζει λαχταριστά classics όπως οι αφράτες ομελέτες ή τα πληθωρικά croque madame, με healthy επιλογές όπως τα δροσερά smoothie bowls ή τα αυγά ποσέ σε τραγανό πολύσπορο με αβοκάντο και baby πατάτες, δίνοντας στην ημέρα μας το ξεκίνημα που της αξίζει, ενώ το all day menu προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Ivis 4 Λουκάκος

Αφράτες σαλάτες και προτάσεις όπως το τυλιχτό πιτάκι με σιγομαγειρεμένο κοτόπουλο, γραβιέρα και σάλτσα γιαουρτιού είναι το ιδανικό αντίδοτο στις μεσημεριανές λιγούρες, ακριβώς τη στιγμή που χρειαζόμαστε λίγη έξτρα ενέργεια για να συνεχίσουμε τις γιορτινές μας βόλτες, ενώ πιάτα όπως τα bucatini με κοκκινιστό κοτόπουλο, ψητά ντοματίνια, φρέσκο θυμάρι και μυζήθρα, ο μουσακάς με αρωματική σάλτσα από μοσχαρίσιο κιμά, ψητή μελιτζάνα, αφράτη μπεσαμέλ με γραβιέρα και τραγανές πατάτες "άχυρο”, ή το φιλεταρισμένο λαβράκι με σαλάτα αγριομάραθου και πάστα αυγοτάραχου, είναι οι must taste επιλογές μας, που μαζί με ένα από τα μοναδικά signature cocktails, θα υπογράψουν το φινετσάτο dinner που χρειαζόμαστε, πριν τη βραδινή έξοδο σε μια από τις πιο ζωηρές γειτονιές του Κέντρου.

Ivis 4 Λουκάκος
Ήβης 4, Ψυρρή, 210 32 13 340
ivis4.com
IG: @ivis4restaurant 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"