Το S. Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν την pizzeria "Sogno"

Ένα όνειρο αφράτης ζύμης με εκλεκτά toppings σκορπά μυρωδιές χειροποίητης πίτσας στον ξυλόφουρνο, σερβίροντας τις λιχουδιές της σε κομψό χώρο στην Κηφισιά, αλλά και στο σαλόνι μας.

Sono Pizzeria Κηφισιά

Γνήσια χειροποίητη πίτσα με τα αρώματα του αυθεντικού της ιταλικού ξυλόφουρνου μπολιασμένα στο αφράτο, ανάλαφρο ζυμάρι της, σκεπασμένο με εκλεκτά υλικά, που γεμίζουν τον ουρανίσκο μας ζουμερή, λαχταριστή απόλαυση. Αυτό είναι το μυστικό του "Sogno", της πιτσαρίας που έχει κλέψει τις καρδιές και τις ορέξεις της Κηφισιάς, σερβίροντας βέρες ιταλιάνικες γεύσεις, χωρίς πολλά πολλά: μόνο ολόφρεσκες, δροσερές σαλάτες, αλλά κι ένα από τα καλύτερα tiramisu της πόλης βάζει στο τραπέζι πλάι στην πίτσα της η pizzeria "Sogno", κι αυτή η εξειδίκευση στα λίγα και καλά, είναι η καλύτερη εγγύηση ότι είναι κι εκλεκτά.

Ο όμορφος χώρος της pizzeria "Sogno" στην οδό Φραγκοπούλου 30 στην Κηφισιά, είναι το ιδανικό σημείο για να απολαύσουμε τις πίτσες της ζεστές και μυρωδάτες, όπως βγαίνουν κατ’ ευθείαν απ’ τον ξυλόφουρνο, όμως τα αφράτα ζυμαράκια της με τα λαχταριστά toppings έρχονται και στο σπίτι με παραγγελίες τηλεφωνικά, ή μέσα απ’ τις γνωστές ηλεκτρονικές πλατφόρμες, χωρίς να χάσουν δράμι από της φρεσκάδα τους. Δοκιμάστε τα και με την πρώτη δαγκωνιά θα δείτε πως… δεν χρειάζεται λεξικό για να καταλάβετε ότι Sogno σημαίνει Όνειρο!

Φραγκοπούλου 30, Κηφισιά, 2108070994
IG: @sognopizzeria
FB: Sogno pizzeria

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.