Around the table: Η MasterCard στρώνει γιορτινό τραπέζι

Κορυφαία εστιατόρια και ειδικά σχεδιασμένα μενού στρώνουν το μεγάλο τραπέζι της MasterCard, για το νέο γαστρονομικό γεγονός που θα δώσει άλλη γεύση στις γιορτές μας.

MasterCard Around the Table

Tώρα που τα εστιατόρια φορούν τα πιο λαμπερά τους κι η γιορτινή Αθήνα μας καλεί να την απολαύσουμε συναντώντας στα εστιατόρια και τα bar της τους πιο αγαπημένους μας ανθρώπους, η MasterCard μας δίνει την καλύτερη ευκαιρία να μαζευτούμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι, για να μοιραστούμε μια πολύ υψηλού επιπέδου γαστρονομική εμπειρία: το "Around the table".

MasterCard Around the Table

Το μεγάλο γαστρονομικό γεγονός, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο και θα διαρκέσει έως το τέλος Δεκεμβρίου, δίνει ξεχωριστεί γεύση στις γιορτές μας μέσα από μια σειρά ειδικά διαμορφωμένων μενού, σχεδιασμένων αποκλειστικά για το Around the Table. Καταξιωμένοι σεφ σε επιλεγμένα εστιατόρια της Αθήνας και των μεγάλων χειμερινών προορισμών της Ελλάδας, εμπνέονται από τη φιλοσοφία του Zero Food Waste, για να δημιουργήσουν μια σειρά από μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, με επίκεντρο εξαιρετικά πιάτα κι εμπνευσμένους συνδυασμούς.

MasterCard Around the Table

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη MasterCard, το Around the Table δίνει σε όλους τους κατόχους καρτών Mastercard τη δυνατότητα να κάνουν την κράτησή τους στο εστιατόριο της επιλογής τους γρήγορα και εύκολα, μέσα από την πλατφόρμα priceless.com/aroundthetable - όμως περιμένετε: δεν είναι μόνο τα πιάτα το επίκεντρο της βραδιάς.

Πέρα από τα ειδικά σχεδιασμένα μενού που θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε, το πρόγραμμα του Around the Table περιλαμβάνει και άλλα physical και digital γαστρονομικά happenings, χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές, αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες που είναι, πολύ απλά, ανεκτίμητες!

Μάθετε περισσότερα για το Around the Table της MasterCard στο 
priceless.com/aroundthetable.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"