"Ancho": Mex-perience στην καρδιά της πόλης

Πρωτοποριακό, αυθόρμητο και προσιτό, το γνωστό μεξικάνικο street food spot μετρά ένα ακόμα πόστο, αυτή τη φορά στην πλατεία Αγ. Ειρήνης.

Ancho

Το "Ancho", το all day meeting point για την παρέα που αγαπά το μεξικάνικο street food, από το καλοκαίρι έχει αριβάρει και στο κέντρο της πόλης, στην πολυσύχναστη πλατεία Αγίας Ειρήνης, μετά από μια πετυχημένη πορεία 10 ετών στα πιο γνωστά προάστια της Αθήνας (Χαλάνδρι, Κηφισιά, Γλυφάδα). 

Ancho

Σε ένα διώροφο κτίριο με τη γνώριμη minimal αισθητική του, και το φωτεινό eco friendly εσωτερικό του, το "Ancho" ξεχωρίζει τόσο για τις ήδη γνώριμες στους θαμώνες του προτάσεις όσο με την ποιότητα και την ιδιαίτερη φιλοσοφία του. Πρωτοποριακό, αυθόρμητο και προσιτό, λανσάρει την "Do it Yourself" λογική, όπου ο επισκέπτης  δημιουργεί τη δική του γευστική mexican εμπειρία επιλέγοντας τη βάση, τη γέμιση, τα toppings αλλά και τα συνοδευτικά που προτιμά.

Ancho 3

Στο μενού πρωταγωνιστούν signature πιάτα μεξικάνικης καταγωγής και μπύρες σε ένα απολαυστικό ταξίδι με εισιτήριο για τη χώρα της τεκίλα, των tacos και των burritos. Δοκιμάστε ψημένες σε πλάκα, τραγανές quesadillas, tortilla chips κομμένα στο χέρι, χειροποίητα αυθεντικά churros, πικάντικες αλλά και πιο mild salsas”, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι barbacoa, χοιρινό carnitas και το best seller, τον χειροποίητο γύρο Al Pastor συνδυάζοντάς τα με πικάντικες σάλτσες και συνοδευτικά από εκλεκτά υλικά. Την εμπειρία θα συμπληρώσουν μερικοί γύροι από frozen cocktails και μπύρες ενώ τα λαχταριστά churros με spicy Mayan σοκολάτα και dulce de leche είναι ένας ακόμα από τους πολλούς γευστικούς λόγους επιστροφής. Οι vegan της παρέας δεν θα μείνουν παραπονεμένοι αφού δροσερές σαλάτες αλλά και νόστιμα πιάτα προσαρμοσμένα ειδικά για όσους ακολουθούν αυστηρά χορτοφαγική διατροφή είναι επίσης διαθέσιμα. 

Ancho

Με έντονο άρωμα Μεξικού, φρέσκια πρώτη ύλη και φιλοσοφία με σεβασμό προς το περιβάλλον, το "Ancho" μάς φτιάχνει την ημέρα! Βρες το δικό σου Ancho, τώρα και στο "κέντρο”... της απόλαυσης.

Bonus info: Διαθέτουν 5 διαφορετικές salsas για να συνοδεύσετε τα πιάτα σας: pico de gallo (απαλή), ranchera (μέτρια), tomatillo verde (καυτερή), flaming habanero (για πολύ τολμηρούς), ghost pepper sauce (επικίνδυνα καυτερή).

Περισσότερες πληροφορίες

Ancho Mexican Grill

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Κασσαβέτη 9, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Αιόλου 25, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.