The Zillers: Μία νόστιμη εμπειρία Αθήνας

Εξαιρετική αισθητική, μοναδική θέα, υψηλή γαστρονομία και ιδιαίτερα ποτά αποτελούν πόλους έλξης λίγα μέτρα πιο ψηλά από την Μητροπόλεως.

The Zillers

Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το 'The Zillers' σε προκαταβάλει θετικά, πολύ πριν βρεθείς στην υπέροχη ταράτσα του. Βλέπεις τα ολόλευκα δαντελένια γύψινα, οι ξύλινες λεπτομέρειες και τα μαρμάρινα σκαλιά, σε βάζουν απευθείας στο κλίμα, το οποίο συνδυάζει έξοχα και σε απόλυτη ισορροπία την παλιά αρχιτεκτονική ομορφιά της Αθήνας και τις αξιοσημείωτες ομορφιές του σήμερα που προσφέρει απλόχερα η πρωτεύουσα.  

The Zillers 6

Στην ιδιαίτερη ταράτσα του, λίγα μέτρα ψηλότερα από την οδό Μητροπόλεως, εκτός από την υπέροχη οπτική της Ακρόπολης και την ωραία αύρα, πρωταγωνιστεί και η ανεπιτήδευτα υψηλή γαστρονομία.

The Zillers 5

"Υπεύθυνος" για το γεγονός, ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο σεφ Παύλος Κυριάκης, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με δύο ολόφρεσκα degustation μενού (Going Abroad και All Astir). Στο ίδιο υψηλό επίπεδο και το μπαρ του The Zillers, η δουλειά του οποίου αποτυπώνεται στη νέα λίστα cocktails που επιμελείται ο Φώτης Κουλέτος και περιλαμβάνει 10 signature ποτά. 

The Zillers 4

The Zillers 1

The Zillers 3

Vibes που σε ηρεμούν, θέα που ανοίγει το μάτι και γεύσεις που ικανοποιούν κάθε αίσθηση είναι λοιπόν κάποια από εκείνα τα assets που καθιστούν το The Zillers ένα μοναδικό στο είδος του spot, ειδικά για τους πιο θερμούς όσο και ανέμελους μήνες του χρόνου.


Info

Μητροπόλεως 54, Αθήνα
Τηλ. 210 3222277
thezillersathenshotel.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
19/05/2024

Το Greek Chefs Abroad του Ομίλου "MarBella Collection" επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά

Τέσσερις διάσημοι Έλληνες chefs του εξωτερικού θα δημιουργήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμπνεόμενοι από τις ελληνικές τους ρίζες και τις διεθνούς εμβέλειας εμπειρίες τους.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.