Ένα wine restaurant κι ένα bar restaurant που τα μεσημέρια της Κυριακής φτιάχνουν γιουβέτσι και παστίτσιο και άλλα «σπιτικά».
«By the glass»
Με το κλασικό οικογενειακό τραπέζι του, κάθε Κυριακή από τη 1 μ.μ., το όμορφο wine bar-bistrot της στοάς Ράλλη έχει βάλει στόχο να σας ξυπνήσει νόστιμες αναμνήσεις – από αυτές που δεν παλιώνουν ποτέ. Ο καινούργιος σεφ Θεόδωρος Καρίνος πυροδοτεί το μηχανισμό της αναδρομής με μια σειρά γεύσεων «από σπίτι», κάθε φορά διαφορετικές, από πίτες σε μαμαδίστικο κόκορα κρασάτο και από εκεί σε ένα μοσχαράκι γιουβέτσι και η λίστα σιγοντάρει με μια μεγάλη γκάμα ελληνικών κρασιών: οι επιλογές είναι εκατοντάδες.
«Μακάλο»
Μια «Κυριακή σαν της μάνας σου» σκέφτηκαν ο Παντελής Σαρακίνης και ο Ζαχαρίας Γιαννέλος στο φρέσκο, μοντέρνο, χαλαρό spot της οδού Νίκης κι έτσι, επίσης από τη 1 μ.μ., φτιάχνουν πολλά και διάφορα, ανάλογα με τη διάθεση: κρεμμυδόπιτα σε μακεδονικό φύλλο με κασέρι Μυτιλήνης λ.χ., κότσι μοσχαρίσιο με πουρέ πατάτας, παστίτσιο ρολό, μοσχάρι γεμιστό με γραβιέρα και πιπεριά, λαζάνια με κιμά και μελιτζάνες... Εκτός από τις επιλογές σε κρασί, προτείνονται και μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες, αλλά και κάποια κοκτέιλ.