Oι Κυριακές τους είναι... της μαμάς

Ένα wine restaurant κι ένα bar restaurant που τα μεσημέρια της Κυριακής φτιάχνουν γιουβέτσι, παστίτσιο και γίγαντες στη γάστρα.

Oι Κυριακές τους είναι... της μαμάς

Ένα wine restaurant κι ένα bar restaurant που τα μεσημέρια της Κυριακής φτιάχνουν γιουβέτσι και παστίτσιο και άλλα «σπιτικά».

«By the glass»

Oι Κυριακές τους είναι... της μαμάς - εικόνα 1

Με το κλασικό οικογενειακό τραπέζι του, κάθε Κυριακή από τη 1 μ.μ., το όμορφο wine bar-bistrot της στοάς Ράλλη έχει βάλει στόχο να σας ξυπνήσει νόστιμες αναμνήσεις – από αυτές που δεν παλιώνουν ποτέ. Ο καινούργιος σεφ Θεόδωρος Καρίνος πυροδοτεί το μηχανισμό της αναδρομής με μια σειρά γεύσεων «από σπίτι», κάθε φορά διαφορετικές, από πίτες σε μαμαδίστικο κόκορα κρασάτο και από εκεί σε ένα μοσχαράκι γιουβέτσι και η λίστα σιγοντάρει με μια μεγάλη γκάμα ελληνικών κρασιών: οι επιλογές είναι εκατοντάδες.

«Μακάλο»

Oι Κυριακές τους είναι... της μαμάς - εικόνα 2

Μια «Κυριακή σαν της μάνας σου» σκέφτηκαν ο Παντελής Σαρακίνης και ο Ζαχαρίας Γιαννέλος στο φρέσκο, μοντέρνο, χαλαρό spot της οδού Νίκης κι έτσι, επίσης από τη 1 μ.μ., φτιάχνουν πολλά και διάφορα, ανάλογα με τη διάθεση: κρεμμυδόπιτα σε μακεδονικό φύλλο με κασέρι Μυτιλήνης λ.χ., κότσι μοσχαρίσιο με πουρέ πατάτας, παστίτσιο ρολό, μοσχάρι γεμιστό με γραβιέρα και πιπεριά, λαζάνια με κιμά και μελιτζάνες... Εκτός από τις επιλογές σε κρασί, προτείνονται και μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες, αλλά και κάποια κοκτέιλ.

Περισσότερες πληροφορίες

By the Glass

Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων (Στοά Ράλλη), Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.