Το «Dos Hermanos» σε πάει (κυριολεκτικά) Μεξικό!

Το αγαπημένο μεξικάνικο εστιατόριο κλείνει 25 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ένα μεγάλο διαγωνισμό που στέλνει δύο τυχερούς στο Μεξικό για δέκα ημέρες!

Το «Dos Hermanos» σε πάει (κυριολεκτικά) Μεξικό!

Το αγαπημένο μεξικάνικο εστιατόριο κλείνει 25 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ένα μεγάλο διαγωνισμό που στέλνει δύο τυχερούς στο Μεξικό για δέκα ημέρες!

Οι λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας το «Dos Hermanos» στην Κηφισιά το ξέρουν καλά. Η στιλάτη πολυχρωμία του, οι κομψές ταπετσαρίες, οι σκαλιστοί καθρέφτες, οι δερμάτινες καρέκλες και τα κεντημένα σομπρέρο του δημιουργούν την ιδανική έθνικ ατμόσφαιρα και σε ταξιδεύουν στο μακρινό Μεξικό. Διάλεξε ανάμεσα στα απολαυστικά fajitas, τα ζουμερά enchiladas, τα τραγανά tacos και τα άλλα λαχταριστά πιάτα που ετοιμάζει καθημερινά ο σεφ του εστιατορίου χρησιμοποιώντας ολόφρεσκα υλικά, βάλε δίπλα τους και κάποιο από τα κοκτέιλ που προτείνει το εστιατόριο και, όταν έρθει η ώρα του λογαριασμού, κράτα την απόδειξη για να δεκαπλασιάσεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής που θα ταξιδέψει και στο Μεξικό για δέκα ημέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το «Dos Hermanos» σε πάει (κυριολεκτικά) Μεξικό! - εικόνα 1

Το εστιατόριο γιορτάζει φέτος την επιτυχημένη διαδρομή του στην γαστρονομική σκηνή της Αθήνας κλείνοντας 25 χρόνια λειτουργίας και διοργανώνει πάρτι, διάφορα χάπενινγκ και διαγωνισμούς με πολλά δώρα: εκτός από το μεγάλο ταξίδι, μπορεί να κερδίσεις γεύματα, Margaritas, παλαιωμένη tequila Jose Cuervo, χειροποίητα κεντημένα sombreros, συλλεκτικά t-shirts, ποτήρια los muertos κ.ά.
Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό πάτησε εδώ

Και μην ξεχνάς πως κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το κέφι ανάβει με συγκρότημα Κουβανών που παίζει λατίνο ρυθμούς κι ένα χορευτικό ζευγάρι που παρασύρει μαζί του τον κόσμο.

Το «Dos Hermanos» σε πάει (κυριολεκτικά) Μεξικό! - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.