Στο «Dos Hermanos», το Mexico της Κηφισιάς

Ένα επιφώνημα έκπληξης σου έρχεται αυθόρμητα στα χείλη καθώς αντικρίζεις την «κρυφή», καταπράσινη μεξικάνικη αυλή. Mετά έρχονται οι fajitas και οι Margaritas.

Στο «Dos Hermanos», το Mexico της Κηφισιάς

Ένα επιφώνημα έκπληξης σου έρχεται αυθόρμητα στα χείλη καθώς αντικρίζεις την «κρυφή», καταπράσινη μεξικάνικη αυλή του «Dos Hermanos».

Στο «Dos Hermanos», το Mexico της Κηφισιάς - εικόνα 1

Μια έκρηξη δυνατών χρωμάτων, ροζ, πράσινο, πορτοκαλί, δέντρα, φυτά, φαναράκια, πόρτες και χαρακτηριστικά ξύλινα παράθυρα – σαν να διακτινίστηκες σε κάποια γειτονιά του Μεξικού... Το πιο παλιό μεξικάνικο της πόλης –κλείνει 25 χρόνια τον Οκτώβριο– κρύβει κι άλλους άσους γοητείας, όπως το δροσερό­ ανοιγόμενο αίθριο με την εξωτική ατμόσφαιρα­, που ακολουθεί τη διακοσμητική γραμμή της εκπληκτικής αυλής.

Στο «Dos Hermanos», το Mexico της Κηφισιάς - εικόνα 2

Ο chef patron του «Dos Hermanos» χρησιμοποιεί πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, μπαχαρικά και πιπεριές τσίλι απευθείας από το Μεξικό ως βάση για τη δημιουργία αυθεντικού μεξικάνικου φαγητού από όλες τις γωνιές της χώρας της Κεντρικής Αμερικής.

Στο «Dos Hermanos», το Mexico της Κηφισιάς - εικόνα 3

Καινούργιες αφίξεις στο μενού οι δροσερές, πολύχρωμες σαλάτες με μάνγκο, αβοκάντο και ψαρονέφρι ή κοτόπουλο με μάνγκο αλλά κι ένα ξεχωριστό burger με τσορίθο δίπλα στα παραδοσιακά πιάτα του Μεξικού, όπως nachos, chili con carne, enchiladas, fajitas, chimichangas, burritos και μια μεγάλη επιλογή κρεατικών στο γκριλ με μεξικάνικο τρόπο.

Στο «Dos Hermanos», το Mexico της Κηφισιάς - εικόνα 4

Η fiesta δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς το λαμπερό cocktail bar και την καλοκαιρινή λίστα με τις δροσερές, εξωτικές μείξεις που λατρεύουμε: Margarita, Pina Colada, Daiquiri με γεύσεις καλοκαιρινών φρούτων (μάνγκο, passion fruit, μπανάνα, ροδάκινο, πεπόνι, καρπούζι), κλασικά μεξικάνικα κοκτέιλ με βάση την τεκίλα και, φυσικά, παγωμένα tequila shots. Κλισέ μεν, αλλά εδώ ταιριάζει: Que viva Mexico!

Κυριαζή 24, Κηφισιά, 2108087906, www.doshermanos.gr, Dos Hermanos | mexican cuisine

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.