Στο «Αποστακτήριον» με έκπτωση 20%

Στο team του club και το όμορφο, εξωστρεφές στέκι της Νέας Ερυθραίας με τους μοντέρνους ελληνικούς μεζέδες.

Στο «Αποστακτήριον» με έκπτωση 20%

Στο team του club και το όμορφο, εξωστρεφές στέκι της Νέας Ερυθραίας με τους μοντέρνους ελληνικούς μεζέδες.

Στο «Αποστακτήριον» με έκπτωση 20% - εικόνα 1

Το περιποιημένο μεζεδο-τσιπουράδικο του Κωνσταντίνου και της Ζωής Μελέτη στήνει ένα εξωστρεφές σκηνικό παρεΐστικης… αποσυμπίεσης στη Νέα Ερυθραία. Θα πιάσετε θέση δίπλα στις μουριές και στα πλατάνια την ώρα που η Ζωή θα σας συστήσει τα καλοκαιρινά της πιάτα, βασισμένα σε βιολογικά προϊόντα και λαχανικά από το οικογενειακό τους μποστάνι. Ανάμεσα στις συνταγές του «Αποστακτηρίου» που «τρέχουν» αυτόν τον καιρό θα συναντήσετε μια σαλάτα που μπλέκει όμορφα γλιστρίδα με παντζάρια, σταφύλι και σύγκλινο σε σάλτσα από πετιμέζι, ένα δροσερό, λεμονάτο ταμπουλέ με κορινθιακή σταφίδα, ωραία φάβα, φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες πασπαλισμένες με θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου ή αφράτους ντοματοκεφτέδες με φέτα. Ο κλασικός πια –δικός τους– μαρινάτος γαύρος δεν λείπει και μαζί με μια θραψαλομάνα με σάλτσα λεμονιού και δαχτυλίδια από φρέσκο κρεμμυδάκι παίζουν σε θαλασσινό ταμπλό, ενώ μπορείτε να διαλέξετε και συκώτι στο μαντέμι ή μοσχαράκι με μελιτζάνες αν προτιμάτε την κρεατική ρότα. Όσο για το τέλος, σας περιμένει μυρωδάτο παγωτό λεβάντα. Τα μέλη του αθηνόραμα Club έχουν έκπτωση 20% όλες τις ημέρες που λειτουργεί το «Aποστακτήριον». Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.