«BοΒο»: Ένα νέο οινικό στέκι, μποέμικο και μπουρζουά

To ένα Βο του νέου πολύ καλόγουστου wine bar που άνοιξαν τέσσερις φίλοι στο Κουκάκι, στην απέναντι «όχθη» του EMΣΤ, πάει στο Boheme, το άλλο στο Bourgeois.

«BοΒο»: Ένα νέο οινικό στέκι, μποέμικο και μπουρζουά

To ένα Βο του νέου πολύ καλόγουστου wine bar που άνοιξαν τέσσερις φίλοι στο Κουκάκι, στην απέναντι «όχθη» του EMΣΤ, πάει στο Boheme, το άλλο στο Bourgeois. To «ΒοBo – Βοheme bourgeois», το οποίο έχει διακοσμήσει ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Τσονίδης, βρίσκεται στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας του ’60^ κρατάει κάτι από την αύρα της και στο μοντέρνων τόνων εσωτερικό (βλ. τη μαρμάρινη μπάρα-νησίδα, μέταλλο, και το τραπέζι-σύνθεση, επίσης από μάρμαρο, ένα γεωμετρικό «παζλ» που θυμίζει ελαφρά αρ ντεκό) με τα custom made έπιπλα και φωτιστικά. Aπό ό,τι μάθαμε, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 70 ετικέτες κρασιού, κυρίως ελληνικές, γύρω στις 20 από τις οποίες σερβίρονται και σε ποτήρι, ενώ στα συνοδευτικά θα συναντήσετε λαλάγγια με γραβιέρα Κρήτης και λεμονάτες ελιές, φρυγανισμένο ψωμί με σάλτσα ντομάτας και απάκι, αλλά και χειροποίητες τάρτες με αλεύρι ζέας σε διάφορες εκδοχές. Περισσότερα για το «ΒοBo» θα σας πούμε αφότου το επισκεφτούμε.

Αναστασίου Ζίννη 36, Κουκάκι, 2109244244.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.