Opening για το «Akanθus» στις 30/4

Το διαχρονικό καλοκαιρινό club restaurant εγκαινιάζει την δεύτερη σεζόν της λειτουργίας του στην Ακτή του Ήλιου.

Opening για το «Akanθus» στις 30/4

Το διαχρονικό καλοκαιρινό club restaurant εγκαινιάζει την δεύτερη σεζόν της λειτουργίας του στην Ακτή του Ήλιου.

Opening για το «Akanθus» στις 30/4 - εικόνα 1

Μετακομίζοντας, πέρυσι τέτοια εποχή, από τη Γλυφάδα στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, το δημοφιλές club restaurant «Akanθus» κέρδισε τις εντυπώσεις στην παραλιακή, λειτουργώντας με επιτυχία σε ένα απλό όσο και κομψό setting, πάνω στα ξύλινα decks και δίπλα στην άμμο, μεταδίδοντας στους θαμώνες τους την ελαφράδα της καλοκαιρινής διασκέδασης. Πιστό στο mainstream ύφος του ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τη νέα καλοκαιρινή σεζόν με ένα opening party την Πέμπτη 30/4. Για φέτος το πρόγραμμά του περιλαμβάνει την μεταγραφή του party Sex Me Up (κάθε Τετάρτη) τα καλοκαιρινά live του Θοδωρή Φέρρη (κάθε Πέμπτη), το Suxu Muxu party (Παρασκευές) καθώς και τα Loud & Proud parties (Κυριακές). Η κουζίνα (σεφ ο Δημήτρης Παυλίδης) κινείται πάντα σε μεσογειακό δρόμο με προτάσεις όπως μελένιο χταπόδι με καπνιστή φάβα, χαλούμι με μαρμελάδα ροδάκινου και δυόσμο, ταλιατέλες με θαλασσινά, σολομό με πουρέ αρακά με εστραγκόν, μπριζολάκι ιβηρικού χοιρινού με πλιγούρι και καραμελωμένο φινόκιο κ.α. Ασφαλώς, κατά τη διάρκεια της ημέρας, το «Akanθus» θα λειτουργεί ως beach bar, εξυπηρετώντας τους λάτρεις της παραλίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Akanθus

Ακτή Αλίμου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.