«Just made» 33: Ένας κόσμος σάντουιτς (και όχι μόνο)

Σ’ αυτό το casual, χαλαρό all-day στέκι ανάμεσα στην Ευαγγελιστρίας και την Καλαμιώτου η γρήγορη στάση έχει ωραία αισθητική κι οι γεύσεις την επιμέλεια του Ανδρέα Λαγού.

«Just made» 33: Ένας κόσμος σάντουιτς (και όχι μόνο)

Σ’ αυτό το casual, χαλαρό all-day στέκι ανάμεσα στην Ευαγγελιστρίας και την Καλαμιώτου η γρήγορη στάση έχει ωραία αισθητική κι οι γεύσεις την επιμέλεια του Ανδρέα Λαγού.

«Just made» 33: Ένας κόσμος σάντουιτς (και όχι μόνο) - εικόνα 1

Αδερφάκι του «Μακρυγιάννη 3» απέναντι από το Μουσείο Ακρόπολης, με κομψό, βιομηχανικό «black» στιλ, το «Just Made 33» αραδιάζει μαύρα και γαλάζια μεταλλικά τραπέζια στον πεζόδρομο της Ευαγγελιστρίας και πολλά και διάφορα καλούδια στην δελεαστική βιτρίνα του: melted και κλασικά σάντουιτς και burgers, ας πούμε, αλλά και διάφορες τάρτες, δροσερές σαλάτες (κινόα με κράνα, φακοσαλάτα με πλιγούρι, τονοσαλάτα με πένες κ.ά.), χειροποίητα σφολιατοειδή και μια σειρά από χειροποίητα γλυκά.

«Just made» 33: Ένας κόσμος σάντουιτς (και όχι μόνο) - εικόνα 2

Δίνει έμφαση στον καφέ του, φτιάχνει σπιτική λεμονάδα με δυόσμο κι έχει κάτι να προτείνει για κάθε ώρα, από πρωινά αβγά Benedict ή croque madame μέχρι ένα νοστιμότατο ανοιχτό σάντουιτς μανιτάρια σοτέ, μπέικον, πέστο θυμαριού και μοτσαρέλα με ένα ποτήρι κρασί ή μια μπίρα. Το γευστικό του προφίλ έχει επιμεληθεί ο Ανδρέας Λαγός, οι τιμές του είναι λογικότατες και είναι ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα και βάλε. Κάντε μια δοκιμή. (Ευαγγελιστρίας 33, κέντρο, 2155258062)

«Just made» 33: Ένας κόσμος σάντουιτς (και όχι μόνο) - εικόνα 3

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.