Πασαλιμάνι πλούσιο σε «Ω3»

Ένα θαλασσινό μεζεδοπωλείο διακοσμημένο σε μοντέρνους τόνους βάζει τη γευστική πινελιά του στο Πασαλιμάνι.

Πασαλιμάνι πλούσιο σε «Ω3»

Ένα θαλασσινό μεζεδοπωλείο διακοσμημένο σε μοντέρνους τόνους βάζει τη γευστική πινελιά του στο Πασαλιμάνι.

Πασαλιμάνι πλούσιο σε «Ω3» - εικόνα 1

Ένα πολύ χαριτωμένο μοντέρνο μεζεδοπωλείο με ανάλαφρα βιομηχανική διακοσμητική προσέγγιση, θαλασσινή αύρα (το χώρο σχεδίασαν οι Whitebox Architects) και... καλά λιπαρά έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην πειραιώτικη Πλατεία Κανάρη. Στο άρτι αφιχθέν «Ω3 Fresh Seafood» την επιμέλεια της κουζίνας έχει αναλάβει ο συνεργάτης της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου Δημήτρης Νίκολης, προτείνοντας ένα μενού όπου θα συναντήσετε από λιαστό χταπόδι, τραγανό φιλέτο κουτσομούρας, συμιακό γαριδάκι με καπνιστό αλάτι, σουβλάκι ή burger σολομού μέχρι θαλασσινά ριζότο και ζυμαρικά.

photo credit: George Fakaros

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.