Με τον Δημήτρη Καζιάνη εδώ και λίγο καιρό στην κουζίνα, νέα πιάτα πέφτουν στο τραπέζι του μίνι γαλλικού εστιατορίου της οδού Χάρητος.
Το γευστικό προφίλ της γαλλικής μινιατούρας της οδού Χάρητος τελεί πάντα από την επιμέλεια του Απόστολου Τραστέλη, πλην όμως ο σεφ και ένα μέρος του μενού έχουν εδώ και λίγο καιρό αλλάξει. Στην κουζίνα του «Bistrot le Μignon» βρίσκουμε πλέον τον Δημήτρη Καζιάνη (παλιότερα στο «Π-Box» του Χριστόφορου Πέσκια) και μαζί του κάποια καινούργια πιάτα, όπως τα χτένια σοτέ με πούδρα σελινόριζας, πράσο και λεμόνι, τα σαλιγκάρια με αρωματικό βούτυρο ή ο coq au vin (ημέρας) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βρείτε και την κλασική entrecote Cafe de Paris με τα ψιλά πατατάκια της.