Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo»

Μια σειρά από ζυθο-γευσιγνωσίες με τις ελληνικές μικροζυθοποιίες στο επίκεντρο διοργανώνουν στην οδό Κολοκοτρώνη.

Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo»

Μια σειρά από ζυθο-γευσιγνωσίες με τις ελληνικές μικροζυθοποιίες στο επίκεντρο ξεκινά από αυτή την Κυριακή 19/4.

Κυριακάτικες εμbeerίες στο «Barley Cargo» - εικόνα 1

Στις ελληνικές μικροζυθοποιίες αφιερώνει τις ανοιξιάτικες Κυριακές του το βιομηχανικού στιλ μπιρο-στέκι του κέντρου. Η αρχή γίνεται στις 19/4 με τη Septem από την Εύβοια, αμέσως μετά έρχεται η Νήσος από την Τήνο (26/4) κι ακολουθούν οι Delphi και Marea από τη Χαλκίδα (3/5) και η Voreia από τις Σέρρες (10/5). Αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρουν η σαντορινιά Volcan (17/5), η κερκυραϊκή Corfu (24/5), η Ζέος από το Άργος (31/5) και η Chios (7/6). To ραντεβού με τους παραγωγούς και τις ζυθο-κολεξιόν τους είναι στις 8.30 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

Barley Cargo

Κολοκοτρώνη 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.