Ένα wine bar και Classic, και Nouveau

Με τα στέκια του κρασιού να πληθαίνουν, η Νέα Σμύρνη απέκτησε πρόσφατα το δικό της wine bar στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ένα wine bar και Classic, και Nouveau

Με τα στέκια του κρασιού να πληθαίνουν, η Νέα Σμύρνη απέκτησε πρόσφατα το δικό της wine bar στην Ελευθερίου Βενιζέλου. Το φιλικά μοντέρνο περιβάλλον του «Classic Nouveau» ξεκίνησε με στόχο να λειτουργήσει ως μια ήσυχη εναλλακτική στην παραδοσιακά φασαριόζικη πλατεία. Ξεκινάει νωρίς το πρωί, δίνοντας έμφαση στον καφέ (και δη έναν specialty coffee δικής του εισαγωγής που έρχεται από την Κόστα Ρίκα), για να συνεχίσει με κρασί. Για τη λίστα του έχει επιλέξει 60 ετικέτες Ελλήνων μικρών παραγωγών, 10 από τις οποίες σερβίρει και σε ποτήρι, συνοδεύοντάς τις με σαλάτες, έξι διαφορετικές εναλλασσόμενες τάρτες, σάντουιτς και μπρουσκέτες με μήλο-πέστροφα αλλά και ποικιλίες ελληνικών τυριών και αλλαντικών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.