«Πρωτοράκι» και «Γιαγιά Κούκου»: Δύο χώροι, μία κουζίνα

Πέντε φίλοι, ο Αλέξης, ο Δημήτρης, ο Θοδωρής, ο Χρήστος κι ο Ανδρέας, έστησαν στο Περιστέρι ένα ρακάδικο-μεζεδοπωλείο σε... δύο.

«Πρωτοράκι» και «Γιαγιά Κούκου»: Δύο χώροι, μία κουζίνα

Πέντε φίλοι, ο Αλέξης, ο Δημήτρης, ο Θοδωρής, ο Χρήστος κι ο Ανδρέας, έστησαν στο Περιστέρι ένα ρακάδικο-μεζεδοπωλείο σε... δύο. Από τη μια θα δεις το «Πρωτοράκι», σε στιλ καφενείου με βιομηχανικό-νοσταλγικό ύφος και από την άλλη, το «Γιαγιά Κούκου» (φωτό), που είναι πιο σπιτίσιο, με βιβλιοθήκες φορτωμένες βιβλία, ταπετσαρίες και καδράκια. Μοιράζονται μια κουζίνα που βρίσκεται ακριβώς ανάμεσά τους, η οποία με στόχο το φιλικό τρωγοπίνειν έχει να προτείνει τυρόπιτες, χούμους με λουκάνικα, φαλάφελ, σπεντζοφάι, κοτόπουλο γιουβέτσι, πανσέτα, μπιφτεκάκια…

Πελασγίας 7, Περιστέρι, 2105771109.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.