«La Μaison du Grec»: μπιστρό το ελληνικό

Ζεστή 50’s αισθητική, ελληνικές γεύσεις και ντόπια τυριά και αλλαντικά στη βιτρίνα σε ένα νέο, ολοήμερης λειτουργίας χώρο που βάζει μια όμορφη πινελιά στην κηφισιώτικη Κασσαβέτη.

«La Μaison du Grec»: μπιστρό το ελληνικό

Ζεστή 50’s αισθητική, ελληνικές γεύσεις και ντόπια τυριά και αλλαντικά στη βιτρίνα σε ένα νέο, ολοήμερης λειτουργίας χώρο που βάζει μια όμορφη πινελιά στην κηφισιώτικη Κασσαβέτη.

«La Μaison du Grec»: μπιστρό το ελληνικό - εικόνα 1

Ήδη κρυφοκοιτάξαμε και μπορούμε να σας πούμε ότι το μπιστρό που ετοιμάζει στην Κηφισιά ο δραστήριος στο χώρο της εστίασης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό Κωνσταντίνος Ντουμής είναι πανέμορφο. Το έντυσε με πολύ σπιτική ’50s ατμόσφαιρα ο αρχιτέκτονας Μηνάς Κοσμίδης: πράσινα σαλονάκια, τσιμεντοπλακάκια, κομψές απλίκες, μια τραπεζαρία με σκαλιστά λιονταρίσια πόδια στο πάνω επίπεδο, ένα εντυπωσιακό ανθέμιο στα αριστερά της εισόδου… Όσον αφορά στο γευστικό του προφίλ, το «La Maison du Grec» έχει ως βασικά συστατικά ελληνικά πρωινά (η ιδέα της στραπατσάδας με χειροποίητο ψωμί ζέας μας φάνηκε πολύ καλή), πίτες με χωριάτικο φύλλο, τάρτες, ελληνικά ζυμαρικά αλλά και ντόπια τυριά και αλλαντικά που φιγουράρουν στη βιτρίνα και μπορούν να γίνουν σάντουιτς ή πλατό και όχι μόνο. Ανοίγει πολύ σύντομα τις πόρτες του, οπότε αναμείνατε γευστική ανταπόκριση στο άμεσο μέλλον.

Κασσαβέτη 11, Κηφισιά, 2108019437.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.