«F+W by Olivier Campanha»: Ώρα για degustation

Εκτός του ότι σεζόν με τη σεζόν η κουζίνα του γίνεται πιο εκφραστική, ο σεφ πλέον αποτυπώνει το γαστρονομικό προφίλ του εστιατορίου του σε ένα μενού 9 σταδίων.

«F+W by Olivier Campanha»: Ώρα για degustation

Εξελίσσεται συνεχώς η κουζίνα του Olivier Campanha στο εστιατόριό του στο Κολωνάκι. Εκτός του ότι σεζόν με τη σεζόν γίνεται πιο εκφραστική και πιο φινετσάτη, ο σεφ πλέον αποτυπώνει το γαστρονομικό προφίλ του εστιατορίου του σε ένα μενού degustation εννέα σταδίων (€ 70 το άτομο, συνοδευτικό κρασί € 25) που κρατά το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το σοκολατένιο του φινάλε. Δεν θα σας τα πούμε όλα, αλλά εκείνο το παλαιωμένο ριζότo Acquerello με τον δίσκο από ζελέ γλυκού σαμιώτικου κρασιού και τα μανιτάρια king trumpets είναι καταπληκτικό. Το ίδιο και Roger Rabit 16, κουνέλι σε τρεις εκδοχές, μπούτι τυλιγμένο σε μπόλια, μπούτι με σάλτσα τσίλι και σιγομαγειρεμένο φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας. Το ψήσιμο (σε ένα κρέας που στεγνώνει τόσο εύκολα) είναι απλώς εξαιρετικό και το γευστικό του βάθος αξιοσημείωτο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.