O γνωστός ζαχαροπλάστης παρουσίασε, στην Κηφισιά, τη δική του γλυκιά γωνιά, σε συνεργασία με το Δειπνοσοφιστήριον, και φόρτωσε τις βιτρίνες της macaron, προφιτερόλ, cheesecakes και…
O δημοφιλής chef patissier Διονύσης Αλέρτας (γλυκά του έχουμε δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια στο «Gaspar», στο «Balthazar» και στο «Μuseum Café» του Μουσείου Γουλανδρή) έχει πλέον το δικό του ζαχαροπλαστείο στην Κηφισιά. Στο «Criollo», που ξεκίνησε πρόσφατα στην Κηφισιά σε συνεργασία με το Δειπνοσοφιστήριον Catering, θα συναντήσετε μια ενδιαφέρουσα κολεξιόν από πολύχρωμα μακαρόν, μους κάστανο με καρδιά από αχλάδι, τάρτα αμύγδαλο-φιστίκι με crème framboise, mousse dulcey με κομποτέ από passion fruit, μάνγκο και ανανά, τη γνωστή κι αγαπημένη τάρτα αλμυρής καραμέλας και πολλές ακόμη γλυκές «πιρουέτες».
Ελαιών 34, Κηφισιά, 2108073967.