Το «Criollo» του Διονύση Αλέρτα

O γνωστός ζαχαροπλάστης παρουσίασε, στην Κηφισιά, τη δική του γλυκιά γωνιά, σε συνεργασία με το Δειπνοσοφιστήριον, και φόρτωσε τις βιτρίνες της macaron, προφιτερόλ, cheesecakes και…

Το «Criollo» του Διονύση Αλέρτα

O γνωστός ζαχαροπλάστης παρουσίασε, στην Κηφισιά, τη δική του γλυκιά γωνιά, σε συνεργασία με το Δειπνοσοφιστήριον, και φόρτωσε τις βιτρίνες της macaron, προφιτερόλ, cheesecakes και…

Το «Criollo» του Διονύση Αλέρτα - εικόνα 1

O δημοφιλής chef patissier Διονύσης Αλέρτας (γλυκά του έχουμε δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια στο «Gaspar», στο «Balthazar» και στο «Μuseum Café» του Μουσείου Γουλανδρή) έχει πλέον το δικό του ζαχαροπλαστείο στην Κηφισιά. Στο «Criollo», που ξεκίνησε πρόσφατα στην Κηφισιά σε συνεργασία με το Δειπνοσοφιστήριον Catering, θα συναντήσετε μια ενδιαφέρουσα κολεξιόν από πολύχρωμα μακαρόν, μους κάστανο με καρδιά από αχλάδι, τάρτα αμύγδαλο-φιστίκι με crème framboise, mousse dulcey με κομποτέ από passion fruit, μάνγκο και ανανά, τη γνωστή κι αγαπημένη τάρτα αλμυρής καραμέλας και πολλές ακόμη γλυκές «πιρουέτες».

Ελαιών 34, Κηφισιά, 2108073967.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.