Μεσημέρι γιορτινό, jazz θαλασσινό

To μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ανάμεσα στο «Varoulko Seaside» και στο «Cosa Nostra» στο Μικρολίμανο θα βολτάρουν ήχοι jazz.

Μεσημέρι γιορτινό, jazz θαλασσινό

To μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ανάμεσα στο «Varoulko Seaside» και στο «Cosa Nostra» στο Μικρολίμανο θα βολτάρουν ήχοι jazz.

Μεσημέρι γιορτινό, jazz θαλασσινό - εικόνα 1
Varoulko Seaside

Είναι η πρώτη χρονιά που το «Varoulko» είναι ανοικτό το μεσημέρι της παραμονής Χριστουγέννων και της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και… δεν έχει σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι. Στην ήδη όμορφα στολισμένη, κομψή και φωτεινή σάλα η ατμόσφαιρα τόσο στις 24 όσο και στις 31/12 θα είναι ακόμη πιο γιορτινή, μαζί με τα τραγανά ψαράκια σε φέτες προζυμένιου ψωμιού, το κριθαράκι με καραβίδες και λημνιό κρασί και τις περίφημες αχνιστές πεσκαδρίτσες θα κυκλοφορούν αφρώδεις οίνοι, κουτιά με γλυκάκια-κεράσματα με την υπογραφή του πολύ καλού patissier Δημήτρη Χρονόπουλου και jazzy tunes. Μια jazz μπάντα θα ξεκινήσει να παίζει κάπου μετά τη μία το μεσημέρι στο πεζοδρόμιο ανάμεσα στο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου και στο ατμοσφαιρικό ιταλικό «Cosa Nostra» του Μιχάλη Τάσση, ενώνοντας τους δύο χώρους πάνω στη μαρίνα του Μικρολίμανου εκτός από θαλασσινό και με μουσικό link. Άμα έχει και μια λιακάδα...

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.