Το ιταλικό εστιατόριο της Δέσποινας Μαραγκίδου μετακόμισε από τα Τρίκαλα Κορινθίας στον Πειραιά.
Μπορεί η γευστική ιστορία του «L’ abbuffata» («φαγοπότι» δηλαδή, ιταλιστί) να ξεκίνησε, πριν από τρία χρόνια, στα Τρίκαλα Κορινθίας, οι επόμενες σελίδες όμως γράφονται στα δύο επίπεδα ενός νεοκλασικού κοντά στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Στο ισόγειο σερβίρουν καφέ και ποτό. Το φαγητό της Δέσποινας Μαραγκίδου –με την ιταλική πινελιά του Stefano Rossi, ο οποίος επιμελείται το μενού και στο νέο πόστο– θα το δοκιμάσετε στον πρώτο όροφο, σε μια ζεστή, ψηλοτάβανη, κλασικών τόνων σάλα, με λευκοστρωμμένα τραπέζια και ρετρό λεπτομέρειες, που ακολουθεί τους ρυθμούς του κτιρίου που το στεγάζει. H έμφαση δίνεται στα ζυμαρικά: καρμπονάρα με πανσέτα, αυγό και pecorino Romano, ταλιατέλες μπολονέζ, φρέσκα λαζάνια φούρνου με μπεσαμέλ και παρμεζάνα κ.α., για τα οποία θα σας πούμε περισσότερα μόλις τα δοκιμάσουμε.