Tα μεσημέρια της Κυριακής στο «Νew Taste» της Φιλελλήνων η κουζίνα βγαίνει στη σάλα και…
Το ωραίο με το κυριακάτικο brunch στο «Νew Taste», πέραν του ότι το περιβάλλον παίρνει βραβείο ντιζάιν, είναι ότι κάθε φορά που θα πας όλο και κάτι καινούργιο θα σου προτείνουν. Τώρα π.χ., εκτός από τα benedict και τα νορβηγικά αβγά, έχουν προσθέσει και καγιανά με μανιάτικο σύγκλινο ή soft boiled με σπαράγγια, πανσέτα και αλάτι με τρούφα (φωτό), ενώ στη γλυκιά πλευρά της παλέτας βρίσκεις ψητό τσουρέκι με γιαούρτι, μέλι και φράουλες. Δεν είναι όμως μόνο αυτό: η κουζίνα τώρα βγαίνει στη σάλα. Στο νέο chef’s station θα δείτε έναν από τους μάγειρες του Steven Frost να ζωντανεύει τη γευστική ατμόσφαιρα με live ζαχαροπλαστική, φτιάχνοντας βάφλες ή φλαμπάροντας crepes Suzette…