Ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης επιστρέφει με το «Buba»

Πέντε χρόνια αφότου έκλεισε το αγαπημένο «Bar Guru Bar» μας παρουσιάζει το νέο του bar-restaurant, στα βόρεια προάστια αυτή τη φορά.

Ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης επιστρέφει με το «Buba»

Πέντε χρόνια αφότου έκλεισε το αγαπημένο «Bar Guru Bar» μας παρουσιάζει το νέο του bar-restaurant, στα βόρεια προάστια αυτή τη φορά.

Ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης επιστρέφει με το «Buba» - εικόνα 1

Τον είχαμε για παιδί του κέντρου, αλλά ο γνωστός μας από το φοβερό «Bar Guru Bar» στην Πλατεία Θεάτρου –και τους αλέγρους Burger Project– Κωνσταντίνος Ζουγανέλης το νέο του διεπίπεδο μπαρ-εστιατόριο το εμφάνισε στην Κηφισιά. Με στόχο το ντεκόρ του νεόκοπου «Buba» να συνάδει με το παρελθόν του κτιρίου (που νωρίτερα στέγαζε το «Pablo T. Bar»), το εσωτερικό με τα στιλάτα ρετρό σαλονάκια, την ταπετσαρία με τα φλαμίγκος δίπλα στην ανοικτή κουζίνα, την ντιζαϊνάτη κυψελωτή μπάρα, τις αντικέ απλίκες και τα κάδρα «εποχής» θυμίζει έντονα σπίτι. Σπίτι κοσμοπολίτικο: η πολυσυλλεκτική κουζίνα αντικατοπτρίζει εμπειρίες και ταξίδια παντρεύοντας σεβίτσε, κροκέτες μπακαλιάρου με σάλτσα ρομέσκο, και wraps από ρυζόφυλλο με κοτόπουλο tandoori και πασκιτάν, ενώ η μουσική σιγοντάρει με το δικό της ποτ πουρί εναλλάσσοντας ethnic jazz, reggae, soul και funk. To «Buba» ανοίγει καθημερινά βράδυ και το μεσημέρι της Κυριακής.

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά, 2106231151, 6980457387.

Περισσότερες πληροφορίες

Buba Bistrot Exotique

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.