Αλλαγές στην κουζίνα της μπιραρίας του Περιστερίου, η οποία πλέον βάζει δίπλα στην ζυθο-κολεξιόν της μια σειρά από burgers που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.
Το «The Lord», που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο συνδυάζοντας αρκετές δεκάδες ετικέτες μπίρας, κρέατα και γερμανικά λουκάνικα, πρόσφατα αποφάσισε να επεκτείνει την κρεατοφαγική του πρόταση εμπλουτίζοντας το μενού του με μια σειρά από καινούργια, πληθωρικά burgers. Η μπιραρία του Περιστερίου με την βρετανική country style αύρα αυτές τις μέρες ρίχνει στο τραπέζι ένα «Ali Babas burger» με ανατολίτικο αέρα (μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κρέας, παστουρμάς, γραβιέρα Κρήτης, ντομάτα και μαρούλι), ένα «New York» (μοσχαρίσιο μπιφτέκι, γραβιέρα Κρήτης, παστράμι, πίκλες και μουστάρδα), ένα «Conan» (μοσχαρίσιο μπιφτέκι, cheddar, καπνιστό μπέικον, χωριάτικο λουκάνικο με gouda, ντομάτα και μαρούλι) και όχι μόνο. Υπάρχει ας πούμε ένα burger που το λένε «Τεν τεν» κι ένα άλλο ονόματι «Captain America».
Ο καινούργιος μάγειρας Κώστας Χουρμίδης έχει δουλέψει επί σειρά ετών στην Αμερική και τα burger του τα θέλει κρεατένια, με χοντροκομμένο κιμά και χωρίς μπαχαρικά. Τα chutney και οι σάλτσες μάθαμε ότι είναι χειροποίητα, κι οι πατάτες κομμένες στο χέρι. Όσο για τα γλυκά αυτού του ζυθο-λάτρη λόρδου των δυτικών προαστίων –προφιτερόλ, oreo σοκολάτας και σοκολατένια κέικ- τα επιμελείται πάντα η ιδιοκτήτρια Δέσποινα Λιόντου, που έχει παρελθόν στρωμένο με σοκολάτα (βλ. «Chocolaterie» στα Καλάβρυτα).