«The Lord beer burger»: ο λόγος στο κρέας

Αλλαγές στην κουζίνα της μπιραρίας του Περιστερίου, η οποία πλέον βάζει δίπλα στην ζυθο-κολεξιόν της μια σειρά από burgers που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

«The Lord beer burger»: ο λόγος στο κρέας

Αλλαγές στην κουζίνα της μπιραρίας του Περιστερίου, η οποία πλέον βάζει δίπλα στην ζυθο-κολεξιόν της μια σειρά από burgers που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

«The Lord beer burger»: ο λόγος στο κρέας - εικόνα 1

Το «The Lord», που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο συνδυάζοντας αρκετές δεκάδες ετικέτες μπίρας, κρέατα και γερμανικά λουκάνικα, πρόσφατα αποφάσισε να επεκτείνει την κρεατοφαγική του πρόταση εμπλουτίζοντας το μενού του με μια σειρά από καινούργια, πληθωρικά burgers. Η μπιραρία του Περιστερίου με την βρετανική country style αύρα αυτές τις μέρες ρίχνει στο τραπέζι ένα «Ali Babas burger» με ανατολίτικο αέρα (μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κρέας, παστουρμάς, γραβιέρα Κρήτης, ντομάτα και μαρούλι), ένα «New York» (μοσχαρίσιο μπιφτέκι, γραβιέρα Κρήτης, παστράμι, πίκλες και μουστάρδα), ένα «Conan» (μοσχαρίσιο μπιφτέκι, cheddar, καπνιστό μπέικον, χωριάτικο λουκάνικο με gouda, ντομάτα και μαρούλι) και όχι μόνο. Υπάρχει ας πούμε ένα burger που το λένε «Τεν τεν» κι ένα άλλο ονόματι «Captain America».

«The Lord beer burger»: ο λόγος στο κρέας - εικόνα 2

Ο καινούργιος μάγειρας Κώστας Χουρμίδης έχει δουλέψει επί σειρά ετών στην Αμερική και τα burger του τα θέλει κρεατένια, με χοντροκομμένο κιμά και χωρίς μπαχαρικά. Τα chutney και οι σάλτσες μάθαμε ότι είναι χειροποίητα, κι οι πατάτες κομμένες στο χέρι. Όσο για τα γλυκά αυτού του ζυθο-λάτρη λόρδου των δυτικών προαστίων –προφιτερόλ, oreo σοκολάτας και σοκολατένια κέικ- τα επιμελείται πάντα η ιδιοκτήτρια Δέσποινα Λιόντου, που έχει παρελθόν στρωμένο με σοκολάτα (βλ. «Chocolaterie» στα Καλάβρυτα).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.