Πάμε για πρωινό στην Αθήνα;

Μια νέα κατηγορία προστίθεται στους ηλεκτρονικούς οδηγούς του «α» και σας προτρέπει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με καφέ, πορτοκαλάδα, βουτυράτα κρουασάν, bagels, κέικ, αυγά…

Πάμε για πρωινό στην Αθήνα;

Μια νέα κατηγορία προστίθεται στους ηλεκτρονικούς οδηγούς του «α» και σας προτρέπει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με καφέ, πορτοκαλάδα, βουτυράτα κρουασάν, bagels, κέικ, αυγά…

Πάμε για πρωινό στην Αθήνα; - εικόνα 1
Το «New Taste» στη Φιλελλήνων έχει το ατού ενός in house φούρνου

Μια μπουκιά στα όρθια ή ένας σκέτος καφές δεν είναι κι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του, μπορείτε λοιπόν να κάνετε μια πιο δυναμική αρχή τρατάροντας τον εαυτό σας ένα πλούσιο πρωινό. Τα ξενοδοχεία είναι σίγουρα κλασικός προορισμός για όσους θέλουν Αmerican ή Continental breakfast, μια που στρώνουν καθημερινά πλούσιο μπουφέ από νωρίς, αλλά είναι κι άλλοι χώροι που κατεβάζουν ωραίες αυτόνομες (και a la carte) προτάσεις.

Πάμε για πρωινό στην Αθήνα; - εικόνα 2
To πρωινό του «Mama Roux» σερβίρεται καθημερινά από τις 10 π.μ.

Πίσω από τη νέα κατηγορία που προστίθεται αυτή την εβδομάδα στους ηλεκτρονικούς οδηγούς του «α» και την οποία μπορείτε να δείτε κλικάροντας εδώ, κρύβονται φρεσκοστυμμένοι χυμοί, βουτυράτα κρουασάν, κέικ, αυγά μάτια ή ομελέτες, πίτες, bagels, γιαούρτι με φρούτα, ανάλαφρα γλυκάκια και άλλα πολλά. Διαλέγετε και παίρνετε…

Σημείωση: Οι τιμές που αναγράφονται στον οδηγό εστιατορίων δεν αφορούν το πρωινό αλλά γεύμα ή δείπνο στο συγκεκριμένο εστιατόριο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.