«Νdrangheta»: γευστική… οργάνωση

Ντιζαϊνάτος all-day χώρος στην Ιασωνίδου με ιταλική γευστική κατεύθυνση και διάθεση χαλαρή και… μαφιόζικη.

«Νdrangheta»: γευστική… οργάνωση

Ντιζαϊνάτος all-day χώρος στην Ιασωνίδου με ιταλική γευστική κατεύθυνση και διάθεση χαλαρή και… μαφιόζικη.

«Νdrangheta»: γευστική… οργάνωση - εικόνα 1

Ένας χώρος με σύγχρονο στιλάκι και μαφιόζικο όνομα –«Ndrangheta» είναι το καλαβρέζικο ανάλογο της Cosa Nostra– έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στην κάθετη στη Βουλιαγμένης Ιασωνίδου, πολύ κοντά στο μετρό του Ελληνικού. Με ασπρόμαυρο πλακάκι στο πάτωμα, καπιτονέ καναπέδες, ξύλινη μπάρα πάνω από την οποία θα δεις να κρέμεται ένα ποδήλατο και με ραχοκοκκαλιά του μενού του ριζότο, ζυμαρικά και πίτσες, συμπληρώνει το ολοήμερο concept με καφέ και ποτό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.