Το φθινόπωρο φέρνει ενδιαφέροντα νέα πιάτα στο οινόφιλο ρεστοράν του Olivier Campanha στο Κολωνάκι.
Τα καλοκαιρινά πιάτα του Olivier Campanha στο «F+W» ήταν εξαιρετικά, εκφραστικά και φινετσάτα, τώρα όμως, με το φθινόπωρο προ των πυλών, ο Γάλλος σεφ ανεβάζει το γαστρονομικό σασπένς με μια καινούργια παρτίδα ιντριγκαδόρικων συνδυασμών. Στο καινούργιο μενού του ρεστοράν του Κολωνακίου θα συναντήσετε π.χ. μια ενδιαφέρουσα τριλογία σολομού (ψητός με φουντούκια και αποξηραμένα cranberries και κινέζικο πεπόνι, gravlax με φύκια wakame και ταρτάρ με παγωτό μουστάρδας Dijon), το μοσχαρίσιο φιλέτο συνδυάζεται με nuggets φουαγκρά, ζελέ καπνιστής ντομάτας και σάλτα παντζαριού και κόκκινης πιπεριάς, ενώ το στήθος φραγκόκοτας έρχεται ποσέ και ψητό με εστραγκόν με σάλτσα τρούφας και πουρέ μήλου και πατάτας. Έχετε υπόψη ότι και το ωράριο αλλάζει και από τις 6/10 το εστιατόριο θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 17:00 - 00:00 και τα Σαββατοκύριακα 12:00 - 00:00.