«F+W»: Τι μαγειρεύει ο Οlivier;

Το φθινόπωρο φέρνει ενδιαφέροντα νέα πιάτα στο οινόφιλο ρεστοράν του Olivier Campanha στο Κολωνάκι.

«F+W»: Τι μαγειρεύει ο Οlivier;

Το φθινόπωρο φέρνει ενδιαφέροντα νέα πιάτα στο οινόφιλο ρεστοράν του Olivier Campanha στο Κολωνάκι.

«F+W»: Τι μαγειρεύει ο Οlivier; - εικόνα 1

Τα καλοκαιρινά πιάτα του Olivier Campanha στο «F+W» ήταν εξαιρετικά, εκφραστικά και φινετσάτα, τώρα όμως, με το φθινόπωρο προ των πυλών, ο Γάλλος σεφ ανεβάζει το γαστρονομικό σασπένς με μια καινούργια παρτίδα ιντριγκαδόρικων συνδυασμών. Στο καινούργιο μενού του ρεστοράν του Κολωνακίου θα συναντήσετε π.χ. μια ενδιαφέρουσα τριλογία σολομού (ψητός με φουντούκια και αποξηραμένα cranberries και κινέζικο πεπόνι, gravlax με φύκια wakame και ταρτάρ με παγωτό μουστάρδας Dijon), το μοσχαρίσιο φιλέτο συνδυάζεται με nuggets φουαγκρά, ζελέ καπνιστής ντομάτας και σάλτα παντζαριού και κόκκινης πιπεριάς, ενώ το στήθος φραγκόκοτας έρχεται ποσέ και ψητό με εστραγκόν με σάλτσα τρούφας και πουρέ μήλου και πατάτας. Έχετε υπόψη ότι και το ωράριο αλλάζει και από τις 6/10 το εστιατόριο θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 17:00 - 00:00 και τα Σαββατοκύριακα 12:00 - 00:00.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.