Κτήμα Παυλίδη στο «Κλίμα-Κλήμα»

Ο Χριστόφορος Παυλίδης είναι ο επόμενος guest παραγωγός στη σειρά οινικών συναντήσεων του wine bar των Μελισσίων. Το ραντεβού με τα κρασιά του, την Τρίτη 23/9.

Κτήμα Παυλίδη στο «Κλίμα-Κλήμα»

Ο Χριστόφορος Παυλίδης είναι ο επόμενος guest παραγωγός στη σειρά οινικών συναντήσεων του wine bar των Μελισσίων. Το ραντεβού με τα κρασιά του, την Τρίτη 23/9.

Κτήμα Παυλίδη στο «Κλίμα-Κλήμα» - εικόνα 1

Οι φθινοπωρινές γευσιγνωσίες συνεχίζονται στο «Κλίμα-Κλήμα» στα Μελίσσια, με την Τρίτη 23/9 να αφιερώνεται στο δημοφιλές Κτήμα Παυλίδη. Θα δοκιμάσετε Emphasis Assyrtiko (2003) με ταραμοσαλάτα «πλουμιστή» (γαύρος μαρινάτος, αυγοτάραχο, καπνιστό χέλι, αχινός, μελάνι σουπιάς, αυγά ρέγγας και Emphasis Chardonnay με μύδια σεβίτσε, Emphasis Tempranillo (2009) με κόκορα κρασάτο, με τη βραδιά, που ξεκινάει στις 9 μ.μ., να κλείνει μια μους λεμονιού. Το κόστος συμμετοχής είναι € 30 το άτομο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.