Το Περιστέρι αυτό τον καιρό φοράει «L’ ahuri»

Μια πολύ-εθνική γευστική (και όχι μόνο)… συμφωνία σε πέντε μέρη.

Το Περιστέρι αυτό τον καιρό φοράει «L’ ahuri»

Μια πολύ-εθνική γευστική (και όχι μόνο)… συμφωνία σε πέντε μέρη.

Το Περιστέρι αυτό τον καιρό φοράει «L’ ahuri» - εικόνα 1

Το όνομά του είναι τρόπον τινά… inside joke. Ο Κωνσταντίνος Ατζεμιάν και ο Νίκος Παπαναστασίου σπούδασαν στο Paisley, μια πόλη στα σκοτσέζικα lowlands. «Paisley» όμως σημαίνει «λαχούρι», κι έτσι αποφάσισαν να βαφτίσουν το πρώτο τους μαγαζί. Με πέντε διαφορετικές «εθνικές» γωνιές (ελληνική, πολίτικη, μεξικάνικη, αμερικάνικη και ιταλική) και με τον κατάλογο να σιγοντάρει το «θεματικό» του ντεκόρ χωρισμένος αναλόγως σε πέντε αντίστοιχες γευστικές ενότητες, οι οποίες λειτουργούν είτε αυτόνομα είτε συνδυαστικά, το «L’ ahuri» ξεκινάει από το πρωί, ενώ δίνει έμφαση και στο κομμάτι των κοκτέιλ, τα οποία έχουν τη δική τους «έδρα»: μια οβάλ μπάρα ακριβώς στο κέντρο του αίθριου, νέου αυτού χώρου στο Περιστέρι. Περισσότερα για τα ιτσλί κιοφτέ και τα κεμπάπ, τα bourbon burgers, το σπετσοφάι, τις πίτσες και τις fajitas θα σας πούμε μόλις τα δοκιμάσουμε, το πολυθεματικo concept πάντως ακούγεται ωραίο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.