Μια πολύ-εθνική γευστική (και όχι μόνο)… συμφωνία σε πέντε μέρη.
Το όνομά του είναι τρόπον τινά… inside joke. Ο Κωνσταντίνος Ατζεμιάν και ο Νίκος Παπαναστασίου σπούδασαν στο Paisley, μια πόλη στα σκοτσέζικα lowlands. «Paisley» όμως σημαίνει «λαχούρι», κι έτσι αποφάσισαν να βαφτίσουν το πρώτο τους μαγαζί. Με πέντε διαφορετικές «εθνικές» γωνιές (ελληνική, πολίτικη, μεξικάνικη, αμερικάνικη και ιταλική) και με τον κατάλογο να σιγοντάρει το «θεματικό» του ντεκόρ χωρισμένος αναλόγως σε πέντε αντίστοιχες γευστικές ενότητες, οι οποίες λειτουργούν είτε αυτόνομα είτε συνδυαστικά, το «L’ ahuri» ξεκινάει από το πρωί, ενώ δίνει έμφαση και στο κομμάτι των κοκτέιλ, τα οποία έχουν τη δική τους «έδρα»: μια οβάλ μπάρα ακριβώς στο κέντρο του αίθριου, νέου αυτού χώρου στο Περιστέρι. Περισσότερα για τα ιτσλί κιοφτέ και τα κεμπάπ, τα bourbon burgers, το σπετσοφάι, τις πίτσες και τις fajitas θα σας πούμε μόλις τα δοκιμάσουμε, το πολυθεματικo concept πάντως ακούγεται ωραίο.