Ο ταλαντούχος νεαρός σεφ ανέλαβε την κουζίνα του «Μuseum Cafe-Restaurant» στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά – εκείνο με τον φοβερό κήπο.
Στην Αθήνα δεν έχει κάποιος συχνά τη δυνατότητα να πίνει καφέ ή να τρώει δίπλα σε μια λίμνη με νούφαρα, περιστοιχισμένος από πλατάνια, αμυγδαλιές, ελιές και αρωματικά βότανα. Με το υπερ-ατού αυτού του καταπράσινου κήπου το «Μuseum Cafe-Restaurant» στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, τη διαχείριση του οποίου έχει το «Δειπνοσοφιστήριον», πέρασε ένα γεμάτο καλοκαίρι και σχεδιάζει εξίσου δυναμική συνέχεια: ο καινούργιος σεφ του είναι από τις αρχές του μήνα ο Κομνηνός Μουφλουζέλης, ο οποίος έχει περάσει από κουζίνες όπως αυτή του «Αleria», του «1800» στη Σαντορίνη ή του «Βαρούλκου» κι έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Πλέον, ανάμεσα στα πιάτα του (βραδινού, γιατί υπάρχει κι ένα μεσημεριανό λίγο πιο απλό) μενού θα συναντήσετε π.χ. ριζότο με μοσχαρίσια ελιά, σταφίδες και μαντζουράνα, κόκορα με χυλοπίτες, βερίκοκο και αρσενικό Νάξου ή τόνο σοτέ παναρισμένο σε πολέντα με καραμελωμένα εσαλότ. Όσο για τα γλυκά, αυτά έχουν την υπογραφή του Διονύση Αλέρτα (βλ. «Ivoire» στο Χαλάνδρι). Και μια που ο καιρός τελευταία είναι μια στα πάνω του και μια στα κάτω του, θυμίζοντάς μας ότι ο χειμώνας είναι προ των πυλών, να σας πούμε ότι ο εσωτερικός χώρος του «Μuseum Cafe-Restaurant» αναδιαμορφώνεται κι αυτός, και σε λίγο καιρό θα τον ξαναδούμε ανανεωμένο, κάνοντας και μια βόλτα και χαζεύοντας, λίγο νωρίτερα, τις προθήκες με τα πετρώματα.