Γράφοντας ένα «δείπνο»

Διαγωνισμός διηγήματος από το ηλεκτρονικό περιοδικό για το βιβλίο και τον πολιτισμό Diavasame.gr και το ιταλικό εστιατόριο «Da Bruno».

Γράφοντας ένα «δείπνο»

Διαγωνισμός διηγήματος από το ηλεκτρονικό περιοδικό για το βιβλίο και τον πολιτισμό Diavasame.gr και το ιταλικό εστιατόριο «Da Bruno».

Γράφοντας ένα «δείπνο» - εικόνα 1

Αυτό θα πει τροφή για σκέψη. Ο διαγωνισμός διηγήματος «Δείπνο», που διοργανώνουν το ηλεκτρονικό περιοδικό για το βιβλίο και τον πολιτισμό Diavasame.gr και το ιταλικό εστιατόριο «Da Bruno» στο Παλαιό Φάληρο, είναι μια καλή αφορμή να πάρετε το laptop και να μαγειρέψετε λογοτεχνικά φιλίες, έρωτες, οικογενειακές ιστορίες, μυρωδιές, γεύσεις και αναμνήσεις. Τα διηγήματα που θα συμμετάσχουν πρέπει να έχουν έκταση μέχρι 2.000 λέξεις και να σταλούν μέχρι τις 15/10 στο diagonismos@diavasame.gr. Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους Θοδωρή Τσάκωνα (συγγραφέας), Στέφανο Ξένο (συγγραφέας και κριτικός), Αγγέλα Γαβρίλη (κριτικός) και Δημήτρη Τσουκάρη (ιδιοκτήτης «Da Bruno»), θα αναδείξει τα πρώτα δέκα διηγήματα, τα οποία θα εκδοθούν μαζί με ακόμη ένα που θα επιλεγεί από το κοινό. Εκτός από τα χρηματικά έπαθλα (€ 500, € 300 και € 200) των τριών πρώτων, όσοι επιλεγούν για το βιβλίο θα κερδίσουν από ένα δείπνο για δύο στο εστιατόριο. Οι όροι συμμετοχής στο www.diavasame.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.